Καραμανλής: “Με 18 βουλευτές η Χρυσή Αυγή κάνει τέτοιο χαμό… άντε να τα βγάλεις πέρα με 40!”

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Νέα κρίση ειλικρίνειας από τον τέως αρχηγό της ΝΔ (αυτόν όταν έτρωγε σουβλάκια στου Μπαϊρακτάρη ονειρεύτηκε ότι θα πολεμούσε τους νταβατζήδες). Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα και αφού διαπιστώνει με τρόμο πως σε περίπτωση εκλογών η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει το πολιτικό σύστημα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Σαμαρά. Συγκεκριμένα τονίζει ο Κωστάκης Καραμανλής πως ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ σε περίπτωση εκλογών. Προβλέπει μάλιστα ότι το Κίνημά μας θα εκλέξει 40 βουλευτές. Υπενθυμίζουμε ότι προ μηνών το ίδιο πρόσωπο είχε προειδοποιήσει πως το Εθνικιστικό Κίνημα θα ξεπεράσει το 20% και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Η Χρυσή Αυγή συμφωνεί απόλυτα με τις προβλέψεις Καραμανλή. Ειδικότερα μας εκφράζει απόλυτα η παρακάτω δήλωση: “Εδώ γίνεται χαμός με τους 18 βουλευτές. Άντε να τα βγάλεις πέρα με 40”. Είναι αλήθεια πως μόνο με 7% και 18 βουλευτές, το Εθνικιστικό Κίνημα προξένησε τεράστιο πρόβλημα στο σύστημα εξουσίας, βροντοφώναξε την Αλήθεια και πολλαπλασίασε τις δυνάμεις του σε ελάχιστο χρόνο. Αν γίνουν εκλογές και προκύψει μία βουλή με 40, 50 ή 60 Χρυσαυγίτες, ένα είναι βέβαιο: πως αυτή η βουλή θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Θα είναι το προοίμιο για τη γέννηση μίας αληθινά εθνικής ηγεσίας, που θα δώσει στην Ελλάδα τη διεθνή θέση που της αρμόζει. Αυτό ακριβώς φοβούνται τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους.

Ακολουθούν οι σχετικές δηλώσεις Καραμανλή στην εφημερίδα Real-news:

Νέο καμπανάκι για Χρυσή Αυγή από Καραμανλή: Τι θα γίνει με 30-40 βουλευτές, αν όλα αυτά γίνονται με 18; Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε την άκρα δεξιά και μάλιστα σε μία εποχή που η Χρυσή Αυγή δεν υπήρχε στη Βουλή. “Η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη κερδισμένη από μια εκλογική αναμέτρηση τώρα. Τρέφεται από την οικονομική κρίση και το χάος” εκτιμά, σύμφωνα με συνεργάτη του. Μάλιστα, κρούει (εκ νέου) τον κώδωνα του κινδύνου: “Εδώ γίνεται χαμός με τους 18 βουλευτές. Άντε να τα βγάλεις πέρα με 30-40”Αναφερόμενος, εξάλλου, στο νομοσχέδιο με στόχο το ρατσισμό και τη Χρυσή Αυγή, ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι δε λύνεται το πρόβλημα με “κυρώσεις τύπου Ρουπακιώτη που παραπέμπουν σε ιδιώνυμα” και εκφράζει τη γνώμη ότι πρέπει αν πιεστεί η Χρυσή Αυγή αλλά “όχι με ακρότητες που θα έφερναν το αντίθετο αποτέλεσμα”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/karamanlhs-me-18-bouleutes-h-chrush-augh-kanei-tetoio-chamo…-ante-na-ta-b#.Ub26Y_lM_RM#ixzz2WNvGYaNk

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Καραμανλής: “Με 18 βουλευτές η Χρυσή Αυγή κάνει τέτοιο χαμό… άντε να τα βγάλεις πέρα με 40!”