Νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για τους αιτούντες άσυλο λαθρομετανάστες

lathrometanastes-ypatia__article

Και τον σκύλο χορτάτο, αλλά και την πίτα ολόκληρη απαιτεί η Γερμανία

Το «ευρωπαϊκό» κοινοβούλιο προσανατολίζεται στην ψήφιση μιας νέας νομοθεσίας αναφορικά με το θέμα λαθρομετανάστευση και παροχή ασύλου, κατά την οποία -για μία ακόμη φορά- όπως και στην συνθήκη Δουβλίνο II, το βάρος θα πέφτει στα κράτη του ευρωπαϊκού Νότου που αποτελούν και τις πύλες εισόδου στην Ευρώπη. Σημαντικό ερώτημα αποτελεί το γιατί χρειάζεται μια νέα νομοθεσία, όταν υπάρχει σε ισχύ μια συνθήκη που -έτσι κι αλλιώς- στα βασικά της σημεία είναι όμοια με την καινούρια. Η διαφορά της νέας νομοθεσίας σε σχέση με την υπάρχουσα συνθήκη βρίσκεται στα σημεία.

Η «λογική» της εδράζεται στις πάγιες απαιτήσεις των χωρών του ευρωπαϊκού Βορρά (λέγε με Γερμανία). Οι απαιτήσεις αυτές αφορούν στην ταχύτερη απόδοση ασύλου, από τους δεκαοχτώ μήνες που ισχύει μέχρι σήμερα, στους έξι! Υποτίθεται ότι αυτές θα είναι οι ενιαίες προδιαγραφές για την παροχή ασύλου σ’ όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Όμως,παραμένει σε ισχύ ο κανονισμός του Δουβλίνο II, κατά τον οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει άσυλο μόνο στην χώρα εισόδου. Επίσης, θα πρέπει να διευκολύνεται η πρόσβαση των προσφύγων (καλύτερα εισβολέων) στην αγορά εργασίας, έτσι ώστε (λένε…) να μην επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός της χώρας υποδοχής, λες και δεν θα υπάρξει επιβάρυνση για την χώρα υποδοχής αν οι κατά χιλιάδες εισβολείς λαθρομετανάστες πάρουν τις θέσεις εργασίας των γηγενών.

Μάλιστα, προκειμένου να είναι σίγουρες οι χώρες του Βορρά ότι οι λαθρομετανάστες δεν θα ξεφύγουν από τις χώρες υποδοχής για τα πιο ψυχρά κλίματα, θεσπίζουν και την συλλογή και καταγραφή των δακτυλικών αποτυπωμάτων των λαθρομεταναστών που θα καταχωρούνται (για τρία χρόνια λένε…) στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων Eurodac. Έτσι διασφαλίζεται και το τμήμα εκείνο της συνθήκης Δουβλίνο II, κατά το οποίο αν κάποιος λαθρομετανάστης εισέλθει από την Ελλάδα και πιαστεί στην Γερμανία, θα επιστραφεί στην χώρα μαςΕίναι προφανές ότι η Γερμανία στήνει όλο τον νομοθετικό μηχανισμό προς εκπλήρωση των μελλοντικών της σχεδίων. Έχοντας εξασφαλίσει την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών επί ελληνικού εδάφους, κατοχυρώνει και την «πρόσβαση» του έμψυχου δυναμικού στις καπιταλιστικές “κρεατομηχανές” που θα στήσει.

Για να γίνει αντιληπτό το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι αλλαγές για τις χώρες του Βορρά, η γερμανοκρατούμενη Κομισιόν κάνει λόγο για «ιστορική μέρα». Από την άλλη πλευρά, η εκκωφαντική σιωπή και απουσία του ελλαδικού κράτους σ’ αυτές τις απολύτως ανθελληνικές εξελίξεις, με τον Υπ(ν)ουργό Δημοσίας Τάξεως (και μεταναστοφάγο) Ν. Δένδια να τυρβάζει περί άλλων, είναι εξοργιστική. Το έχουμε δηλώσει πολλές φορές σε όλους τους τόνους, ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που και θέλει και μπορεί να λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστευση.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Δημήτριος Π. Μιμίδης
Τ. Ο. Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-eurwpaikh-nomothesia-gia-tous-aitountes-asulo-lathrometanastes#.Ub8QAPlM_RM#ixzz2WTqBTlFc

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για τους αιτούντες άσυλο λαθρομετανάστες

 1. Αρθρο μας του 2012

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ…………….ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ στον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ

  “H αδυναμία αποτελέσματος από την πολιτεία οδηγεί σε αύξηση της οργής και αντίδραση, στο όποιο αρχικό αίτιο πχ όταν το αίτιο είναι η υπερβολική ύπαρξη….ΚΟΡΕΣΜΟΣ.. μεταναστών η αντίδραση είναι εναντίον τους ….”

  ΣΧΟΛΙΟ μας

  Γιά να εξηγούμαστε δέν θεωρούμε δίκαιο το μονομερές ξέσπασμα της Οργής μας μόνο προς την πλευρά των λαθρομεταναστών – { πράγμα που φοβούμεθα ότι θα συμβεί σύντομα }……αλλά άν θέλουμε να είμεθα Δίκαοι, ας τιμωρήσουμε αυτούς ….τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ειναι υπεύθυνοι……

  Ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιληφθούν ότι δέν γεννήθηκαν σήμερα. Προυπήρχαν εδω και χρόνια μέσα στο Κοινοβούλιο όπως και όλα τα άλλα κόμματα επιδοτήθηκαν – επιχορηγήθηκαν αδρά και συνεχίζουν με οικον.εκρεμότητες. «Επιχορηγήσεις των κομμάτων: οι αριθμοί, οι αντιδράσεις, το θράσος και η ειρωνεία. …» internet… politicsgr.net/?p=15998 -..και μέχρι σήμερα τι έπραξαν ?

  Αποκλείουν επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών και σε αντίθεση με οσα πράττουν ΟΛΕΣ οι ευρωπαικές κυβερνήσεις.

  Θα περιμένουμε λοιπόν λέει την κατάργηση – τροποποίηση της Δουβλίνο ΙΙ { την οποία οι τότε κυβερνώντες προθύμως υπέγραψαν, αγνοώντας προκλητικότατα τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού }…… και μέχρι τότε ίδωμεν………… και εμείς ήδη υποφέρουμε και θα συνεχίσουμε να υποφέρουμε……… αφου ομιλεί αόριστα και με κανένα συγκεκριμένο μέτρο αντιμετώπισης.

  Ο κ.Τσίπρας ισχυρίζεται οτι στη βάση της Κοινωνίας υποφέρει ο μετανάστης. Δέν μας λέει ότι υποφέρει ο πολίτης περισσότερο καθώς ….ο άνεργος μετανάστης μέσα στον αστικό ιστό ειναι μια κινούμενη βόμβα που εκπέμπει φθόνο, δημιουργεί ζηλοφθονία – οργή και εγκληματικότητα…….
  { πολλαπλές οι εγκληματικές ενέργειες στο αφύλακτο και απαξιωμένο εδω και χρόνια απο τα κόμματα Πεδίον του Αρεως των Αθηνών και των πολυκατοικίών του κέντρου της Αθήνας }…..

  Συνεπώς χωρίς την συγκατάθεση και άποψη όλων των άλλων Ελλήνων εμμέσως πριν σαφώς χαιδεύει τα ώτα, υποστηρίζει την συνύπαρξη των μεταναστών με τους άλλους Ελληνες εργαζόμενους.

  Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 6 Μαιου στο κεντρο της Αθήνας απο την πλ.Βικτωρίας έως την Αγ.Μελετίου πραγματοποιήθηκε πολυπληθής πορεία – “προγκρόμ” άνευ ελέγχου αστυνομικών δυνάμεων….. απο αγνώστου κομματικής ταυτότητας ( αντιεξουσιαστές – antifa.. ή κάτι άλλο ) μαυροφορεμένους νέους με διανομή φέιγ βολάν σε άγνωστη γλώσσα, βαψίματα στους τοίχους των πολυκατοικιών και με συνθήματα «αλλοδαποί εργάτες και έλληνες εργαζόμενοι ενωμένοι – ψήφιζε και μή ερεύνα – έλληνες ρατσιστές – Μπάτσοι νεοναζί T.V..όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί {πρόσοψη Εθνικη Τράπεζα της Ελλάδος Γ’Σεπτεμβρίου}. Επίσης σε άλλες αφισσοκολήσεις στις προσόψεις των κτιρίων εντοπίζονται φράσεις όπως «φασίστες έλληνες και κινήματα – ρατσιστές – και εξω οι νεοναζί απο την κοινωνία»……

  Προφανώς λοιπόν κινητοποιήσεις με εμφανή και απώτερο σκοπό την αποτροπή των ψηφοφόρων να στραφούν πρός τα….. δήθεν ακραία κόμματα.

  Και διερωτώμεθα υπάρχουν στη Κοινωνία μας πραγματικά νεοναζί – υπάρχουν φασίστες – υπάρχουν ρατσιστές, υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις…?.. ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ειναι απλώς ένα εφεύρημα αυτών των κινημάτων «γνωστών αγνώστων» ούτως ώστε οι Δημοκρατικοί έλληνες πολίτες να απομακρύνονται απο τα δήθεν ακραία…..ενω κατά τα άλλα πατριωτικά κόμματα ?;;;;;;;;;;;;;

  ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ περι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  Εάν πάντα ταύτα αληθεύουν ως δήλωση του κόμματος του κ.Τσίπρα, αποτελούν τότε Οργουελικό ονειδος, το οποίο κυριολεκτικά θα εκτοπίσει τους Ελληνες απο την χώρα τους, αλλά με κατεσχημενες τις τυχόν μικρές περιουσίες που διαθέτουν, στέλνοντας τους πακέττο στις φάμπρικες του αναπτυσσόμενου Δ’ Οικονομικού Ράιχ, αφήνοντας την χώρα να κατοικείται απο μουσουλμάνους κυρίως εποίκους…………. με τα τζαμιά τους,
  { κατασκευασθέντα απο Ελληνες μεγαλοΑρχιτέκτονες και ΅ργολάβους με δικά μας κονδύλια ΕΣΠΑ !!} .και τις νομιμοποιήσεις τους, απολαμβάνοντας τα αγαθά που εμείς φτιάξαμε απο το 1821 και μετά.

  Στο σημείο αυτό αναρωτιόμαστε .??.Τότε γιατί πολέμησαν οι Ελληνες το 1821?;;;;;;το 1912 – 13 ? γιατί πολέμησαν το 40 στην Αλβανία ? …..για να χαρίσουν μήπως το αίμα που έχυσαν στο υπαρκτό και εμφανές…… Allodapistan ???;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Εμείς ως εντρυφήσαντες εις τα κοινά και σκοπούμενοι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ! και προτάσεις διαθέτουμε οι οποίες βασίζονται εις την Λογική, εις τον Αστικό Κώδικα, εις τους Νόμους εν γένει, και εις την Νομολογία των Δικαστηρίων μας, καθώς και απο το ΑρχαιοΕλληνικό Δίκαιο του οποίου ειμαστε μελετητές.

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  Για να έχεις την ιδιότητα του Ελληνα πολίτη, θα πρέπει σύμφωνα και με το ΑρχαιοΑθηναικό Δίκαιο να έχεις και τους δύο γονείς Ελληνες πολίτες..jus sanguinis.εξ αίματος.

  Το ότι οι πρόγονοι σου έζησαν σε αυτή τη χώρα αποτελεί…. jus solis…………τοπικό κεκτημένο.

  Αλλωστε και το Ελληνικό Σύνταγμα εγγυάται την ευτυχία και την οικονομική ανάπτυξη εκάστου πολίτη χωριστά, αλλά και το αυτό εγγυάται και για τους πολίτες γενικά ως σύνολο – Εθνος – Ελληνικό Λαό.

  Αρα δέν απομονώνει το άτομο απο το κοινωνικό σύνολο και το εντάσσει σε ένα ομοειδές σύνολο, δηλαδή εγγυάται ότι το άτομο – Ελληνας δέν θα ζει ανάμεσα σε ξένους, αλλά ανάμεσα σε άλλους Ελληνες τηρουμένης ετσι της Συνταγματικής επιταγής, ότι η Πολιτεία οφείλει να συμβάλλει εις την ανάπτυξη της προσωπικότητας εκάστου ατόμου,… άρα προυπόθεση για να συμβεί αυτό ειναι ότι το άτομο θα πρέπει να ζεί και να περιβάλλεται απο άλλα άτομα,…. τα οποία θα βρίσκονται σε αρμονία με τις πεποιθήσεις και καταβολές εκάστου ενός, και πάντα ταύτα εντός του Θόλου της Δημοκρατίας.

  Προτείνουμε λοιπόν την Υπερίσχυση του Ελληνικου Συντάγματος έναντι κάθε άλλου διεθνούς νόμου και για πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα προτείνουμε “την σκληρή ποινική δίωξη όποιου νομοθετεί ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα….. καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών που ο ίδιος προκάλεσε”

  Ως εκ τούτου εαν ισχύουν τα ανωτέρω δηλωθέντα…… του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ..και εαν υπήρχε τιμωρία για τους παραβάτες, σύμφωνα με την άνω πρόταση μας οι ευαγγελιζόμενοι τα “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ” θα έπρεπε να είχαν ήδη διωχθεί.. ποινικά.

  Το Ελληνικό Σύνταγμα θεωρούμε ότι ειναι αξιόπιστο και μας καλύπτει και γι’ αυτό ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.Βενιζέλου περι αλλαγής του Συντάγματος
  { βελτίωση – πιστή εφαρμογή } … διότι θα εξυπηρετήσει αλλότριους σκοπούς.. δηλαδή τους σκοπούς της………… Νέας Τάξης Πραγμάτων.

  Συνεπώς ας μάθουμε πρώτα να τηρούμε το Δικό μας Σύνταγμα που μας ταιριάζει, ας τιμωρήσουμε πολύ σκληρά αυτούς που το παραβιάζουν απαιτώντας απο αυτούς επανόρθωση – αποκατάσταση…. δια της ιδίας αυτών περιουσίας…….και ας αφήσουμε τα αλλότρια Συντάγματα …για τους αλλότριους.

  Ετος………2013

  Η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ γίνεται ακόμη χειρότερη για εμάς τους Ελληνες διότι:
  Ο προσωρινός χρόνος κράτησης των λαθρο-μεταναστών μειώνεται στο ήμισυ δηλ. σε 6 μήνες, εξακολουθεί δε να ισχύει ότι εαν κάποιος λαθρό συλληφθεί στη γερμανία, επαναφέρεται τάχιστα στη χώρα εισαγωγής του …δηλ. κυρίως στην Ελλάδα.
  Το νέο μέτρο που προστέθηκε στην επαναφορά των λαθρομεταναστών ειναι ότι θα τους παίρνουν και δακτυλικά αποτυπώματα.
  Δηλ….έχουμε μία πολύ χειρότερη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ…….την Δουβλίνο ΙΙΙ

  Συγχαρητήρια στον Ελληνικό Λαό που προτιμά να καταστρέφεται ο ίδιος και να προστατεύονται ………..οι λαθρό….και οι Βόρειες πλούσιες βιομηχανικές ευρωπαικές χώρες !!!!!

  Μαρκαράς Πολύκαρπος

  Παρασχάκης Γιώργος

  Μέλη της Πρωτοβουλίας για Νέο Σύνταγμα.