Ομολογία εγκατάλειψης των νήσων από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση

giatroi-aigaiou

Το επίσημο “ελληνικό” κράτος ομολογεί ότι έχει εγκαταλείψει τα νησιά της άγονης γραμμής των Κυκλάδων στα θέματα της υγείας και πανηγυρίζει που θα έχουν οι πεντακόσιοι τριάντα ένας κάτοικοι (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) γιατρό για τρεις ολόκληρες ημέρες μέσα στον μήνα Ιούνιο!

Το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου ανέφερε τα εξής: «Ιατρική υποστήριξη στους κατοίκους μικρών νησιών της χώρας θα προσφέρει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή κατά τις προσεχείς τρεις ημέρες, διαθέτοντας συνολικά οκτώ έμπειρα στελέχη του. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης των μικρών νησιών του Αιγαίου, το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. θα διαθέσει κλιμάκιο ιατρών από αυτή την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, έως και την Κυριακή, 16 Ιουνίου, στις νήσους Σίκινο και Ανάφη, με σκοπό την παροχή ιατρικών υπηρεσιών (διενέργεια ιατρικών εξετάσεων) σε όσους κατοίκους το επιθυμούν. Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν προγραμματιστεί και για τους προσεχείς μήνες».

Τώρα ανακάλυψαν οι συγκυβερνώντες του μνημονίου την εγκατάλειψη της νησιωτικής Ελλάδας. Κανένας όμως από τους “μορφωμένους” και “δημοκράτες” κυβερνώντες δεν μιλάει για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε φιέστες ομοφυλοφίλων, σε ανέγερση τζαμιών, σε κομματικές επιχορηγήσεις, σε επιδοτήσεις ΜΚΟ “φαντασμάτων”, σε παχυλούς μισθούς βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών, στην δωρεάν περίθαλψη των λαθρομεταναστών στα νοσοκομεία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν από τους πολιτικάντηδες που κυβερνούν και προσπαθούν να πιάσουν τους στόχους του μνημονίου. Ο στόχος του μνημονίου είναι μόνο ένας, η εξαθλίωση και η εξαφάνιση του ελληνικού λαού με κάθε μέσο. Θέλουν τους Έλληνες χωρίς γιατρούς, χωρίς δουλειά, χωρίς συνείδηση, χωρίς μνήμη, χωρίς μέλλον, υπολογίζουν όμως χωρίς την Χρυσή Αυγή!

Η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα στην βουλή καταθέτοντας σχετική ερώτηση για την ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη στα νησιά του Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-egkataleipshs-twn-nhswn-apo-th-mnhmoniakh-sugkubernhsh#.Ub8TZPlM_RM#ixzz2WTtdkUos

Comments Off on Ομολογία εγκατάλειψης των νήσων από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.