Βήμα: Μην κάνετε εκλογές, γιατί θα θριαμβεύσουν τα… τέρατα της Χρυσής Αυγής!

photo_ideologia__article

Σε μια εξήγηση του γιατί αποφεύγουν τα αποκόμματα του “συνταγματικού τόξου” τις εκλογές σαν τον διάβολο το λιβάνι προχώρησε πρόσφατα το καθεστωτικό “Βήμα”, δίνοντας παράλληλα την γραμμή στους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες.

Αφόρητη ήταν η πίεση που δέχτηκαν οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων της εγχώριας τρόικας, να τα βρουν μεταξύ τους για να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Πιέσεις (μετ’ επαίνων…) από τους διεθνείς τοκογλύφους, πιέσεις και από τους εδώ αντιπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, δηλαδή από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Κοινός τόπος όλων των πιέσεων, να μην γίνουν εκλογές γιατί θα σαρώσει σ’ αυτές η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, σε άρθρο του καθεστωτικού Βήματος της Κυριακής, υπό τον τίτλο «Μεγάλος συμβιβασμός ή εκλογές», υπήρχε η σαφέστατη προειδοποίηση του αδηφάγου… τέρατος της διαπλοκής: «Πολλά για την επόμενη μέρα στη χώρα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της σύσκεψης, της πιο κρίσιμης εδώ και ένα έτος, τη Δευτέρα το απόγευμα, των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Ή θα υπάρξει ένας έντιμος, μεγάλος συμβιβασμός μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων ή η χώρα θα οδηγηθεί, εν μέσω ενός έντονα πολωτικού κλίματος, σε πρόωρες εκλογές που μπορεί να διαμορφώσουν έναν ιδιαίτερα προβληματικό πολιτικό χάρτη. «Οι εκλογές μπορεί να γεννήσουν τέρατα και κανείς δεν θέλει να συμβεί αυτό» λένε οι πιο μυημένοι.».

Προφανώς, η… μυημένη εφημερίδα αναφέρεται στα… τέρατα της Χρυσής Αυγής.

(ΥΓ): Στο ίδιο φύλλο, υπήρχε και άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Πριν αποφασίστε, θυμηθείτε το ‘36» (που έγινε η άνοδος του Ι. Μεταξά στην εξουσία…).

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bhma-mhn-kanete-ekloges-giati-tha-thriambeusoun-ta-terata-ths-chrushs-aughs#.UcBsM-fwmCg#ixzz2WZry3dz7

Comments Off on Βήμα: Μην κάνετε εκλογές, γιατί θα θριαμβεύσουν τα… τέρατα της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.