Εκλογές εδώ και τώρα: να αποφασίσουν οι Έλληνες για το μέλλον της Πατρίδας μας

xa__article

Διαλύεται η συγκυβέρνηση του μνημονίου και οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων αγωνίζονται να περισώσουν τα διαλυμένα αποκόμματά τους. Το δήθεν ενδιαφέρον τους για την ΕΡΤ είναι προπέτασμα καπνού και γελοία πρόφαση, την ώρα που 2 εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι και χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτονούν λόγω ανέχειας. Η Χρυσή Αυγή επιμένει σταθερά στη γραμμή της για άμεση προκύρηξη εκλογών. Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη που εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Δεν είναι τυχαίο πως οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι αυτοί που τρέμουν περισσότερο απ’ όλους την πιθανότητα εκλογών, καθώς βλέπουν πως ένα πανίσχυρο Εθνικιστικό Κίνημα ανατέλει στην Ελλάδα.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε προ ολίγου σχετικό δελτίο Τύπου:

Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου καταρρέει, αφού πρώτα διέλυσε τη χώρα και κατέστρεψε τον ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση καταγγελία του μνημονίου και απαλλαγή της Πατρίδας μας από τα δεσμά των τοκογλύφων. Εκλογές εδώ και τώρα, να αποφασίσουν οι Έλληνες για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekloges-edw-kai-twra-na-apofasisoun-oi-ellhnes-gia-to-mellon-ths-patridas-m#.UcN71PlM_RM#ixzz2WnRuALGp

Comments Off on Εκλογές εδώ και τώρα: να αποφασίσουν οι Έλληνες για το μέλλον της Πατρίδας μας

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.