ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η Χρυσή Αυγή και η διάσωση ιερών κειμένων της Ορθοδοξίας

xrysh_aygh_litaneia__article

Από την στήλη “Κοινός Νους” της εφημερίδας “Στόχος”

Αποκλειστικές πληροφορίες για τον 8ο Διαθρησκειακό Διάλογο Ορθοδόξων Χριστιανών και Εβραίων Σιωνιστών που έγινε 4 με 6 Ιουνίου 2013 στην Θεσσαλονίκη έχει σήμερα ο «Στόχος».

1) Όπως και τους 7 προηγούμενους, τον Διάλογο διοργάνωσε ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος με λεφτά των πτωχευμένων Ελλήνων. Την Ορθοδοξία εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ με επιτελείο καθηγητών Θεολογίας και την Διεθνή Ιουδαϊκή Επιτροπή ο πρόεδρός της, καθηγητής Lawrence Schiffman, η διάδοχος πρόεδρος Betty Ehrenberg και αρκετοί εξέχοντες Ραβίνοι. Ο Γαλλίας Εμμανουήλ κατηγορείται εδώ και χρόνια ότι έχει πετάξει τα ράσα εκτός ναού και κυκλοφορεί με πολιτικά ρούχα, ενώ τυγχάνει Μέγας Λάτρης των Εβραίων, γι’ αυτό και τον επέλεξε ο «γάτος» ο Βαρθολομαίος.

2) Οι Εβραίοι ήσαν πιο απαιτητικοί από ποτέ: Έσερναν τους δικούς μας σε εκδηλώσεις Μνήμης του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, που έγιναν στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο κτήριο της Ισραηλιτικής Κοινότητας και στην Πλατεία του Ολοκαυτώματος που έχει εξωραΐσει με περισσή φροντίδα ο Μπουτάρης.

3) Οι Εβραίοι απαίτησαν να αφαιρεθούν από τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και από τα ιερά βιβλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας όλες οι μειωτικές αναφορές για τους Εβραίους, αλλά οι δικοί μας αρνήθηκαν με το εξής εκπληκτικό επιχείρημα: Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα απαγορεύει κάθε αλλοίωση ή λογοκρισία των Ιερών Κειμένων της Ορθοδοξίας, διότι οι Εθνικιστές δημοσιογράφοι καιροφυλακτούν, θα φέρουν το θέμα στην δημοσιότητα και το αποτέλεσμα θα είναι να ανέβουν κι άλλο τα ποσοστά των “Νεοναζιστών”!

4) Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι οι Εβραίοι κατσάδιασαν με δριμύτητα τους δικούς μας Δεσποτάδες και Θεολόγους, γιατί επιζητούν επαφές με την Ρωσική Ορθοδοξία, πράγμα που αντίκειται στην αμερικανική γεωπολιτική άποψη περί κρατήματος των Σλάβων πέραν της Θεσσαλονίκης και βλάπτει σοβαρά τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Θυμίζω ότι τις ημέρες εκείνες βρισκόταν στην Ελλάδα ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος, τον οποίον η Ελλαδική Εκκλησία του Συριζώνυμου Λιάπη υποδέχθηκε ως Μητροπολίτη και ουχί ως Πατριάρχη, ενώ στα επίσημα γεύματα η Ελληνική Κυβέρνηση έστελνε ασήμαντους υφυπουργίσκους, αντί του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Με αποτέλεσμα, να θυμώσουν οι Ρώσοι και να αναβληθούν 3 επίσημα γεύματα! Τώρα ξέρετε ποιος έδωσε εντολή να φερθούμε έτσι στον Ρώσο Πατριάρχη: Οι κοσμαγάπητοι Εβραίοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-dieswse-ta-iera-keimena-ths-orthodojias#.UcTj8flM_RM#ixzz2Wtgh3Cgc

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η Χρυσή Αυγή και η διάσωση ιερών κειμένων της Ορθοδοξίας