Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Γεια σας παιδιά ,γεια σας λεβέντες ,γεια σας Συναγωνιστές. Χθες σας είδαμε και σας χαρήκαμε διαδικτυακά και τον Αρχηγό στο Έξτρα .Είστε οι μόνοι που λένε τα πράγματα με το όνομά τους .Ο καιρός της Αλήθειας έφτασε! Ο καιρός της Χρυσής Αυγής ήρθε! Συγχαρητήρια!

Α.Κ.

Διμερής συγκυβέρνηση με ημερομηνία λήξης

Αξιότιμε κ. Γ. Γραμματέα! Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τους αγώνες σας και την παρουσία σας στα κοινά, σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα μας! Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και έτσι βλέπουμε στο βάθος(ελπίζω όχι πολύ μακριά ακόμη) μια αχτίδα φωτός, προάγγελο της Αυγής που έρχεται, φέρνοντας την Χρυσή εποχή για την Ελλάδα μας! Εύγε σε εσάς και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου σας!!
Πολλά μπράβο για τις ολοένα σημαντικές καινοτομίες (εφημερίδα, webradio, webtv) Μακάρι να πάμε σε εκλογές για να βγάλει η κάλπη τα αποτελέσματα που δείχνουν μόνο οι κρυφές δημοσκοπήσεις!!! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

 

Λ.Ε.

Ο Φανούρης είδε φως και… βγήκε!

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ . ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΨΥΧΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ , ΓΙΑ ΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ. ΑΣ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ “ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ”. ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ “ΜΕΛΕΤΑΜΕ” ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΕΚΤΟΣ ΤΟΞΟΥ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Γ.Δ.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Τρέμουν τις εκλογές, γιατί η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει!

Αναφορικά με την παρέμβασή σας για το Εθνικό Κτηματολόγιο, θα μπορούσε να το αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία που δεν είναι άλλη από την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ). Αυτό θα είχε και επιπρόσθετα οφέλη για την ΓΥΣ καθώς η ανάγκη για το Κτηματολόγιο θα την επάνδρωνε με επιπλέον (προσωρινό) προσωπικό, θα την εξόπλιζε με επιπλέον μέσα και θα έπεφτε και χρήμα το οποίο θα ανανέωνε τον εξοπλισμό της για στρατιωτικές εργασίες και πέραν του Κτηματολογίου. Ωστόσο για άλλη μια φορά οι πολιτικοί προτίμησαν να αναθέσουν το έργο σε μια ιδιωτική επιχείρηση η οποία βάλτωσε. Και έτσι παραμένουμε μια από τις ελάχιστες τριτοκοσμικές χώρες που δεν έχουν Κτηματολόγιο. Ακόμα και η Βουλγαρία το έχει ολοκληρώσει…

Π.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-22-iouniou-2013#.UcTrpPlM_RM#ixzz2Wtq9mk4u

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.