Ο Φανούρης είδε φως και… βγήκε!

koyvel-exodos1__article

Αποχώρησε τελικώς από την συγκυβέρνηση ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, επιλέγοντας να έχει το πολιτικό τέλος του Καρατζαφέρη. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια πολιτική κυβίστηση είχε επιχειρήσει και ο «μέτρ», Γιώργος Καρατζαφέρης, για τους ακριβώς ίδιους λόγους που το πραγματοποίησε σήμερα, ο Κουβέλης. Σε παρόμοιες καταστάσεις ο Καρατζαφέρης είχε αποτραβηχτεί από την συγκυβέρνηση μπας και περισώσει το τηλεκόμμα του από την κατρακύλα. Έτσι και σήμερα ο Κουβέλης, βλέποντας τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αποφάσισε να πράξει το ίδιο, σφραγίζοντας ουσιαστικά τον πολιτικό του τάφο.

Όμως το ζητούμενο είναι τι μέλλει γενέσθαι με την συγκυβέρνησηΤο ΔΝΤ και η Μέρκελ έχουν δώσει ήδη εντολή για αυτό, που ήδη ακολουθείται από τον Σαμαρά, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα ρισκάρει καν να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Το κακό για αυτόν είναι ότι πλέον την πρωτοβουλία στην συγκυβέρνηση την λαμβάνει ο Βενιζέλος, αφού πλέον και περισσότερους υπουργούς θα έχει, αλλά και την επαπειλούμενη απειλή να ρίξει την συγκυβέρνηση.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω ουδόλως απασχολούν τον Ελληνικό Λαό, αφού οποιαδήποτε μορφή και να λάβει η συγκυβέρνηση, η μνημονιακή πολιτική απορρέει από ξένα κέντρα αποφάσεως, τα οποία παραμένουν αμετάβλητα από τις εγχώριες παλινωδίες και τους θεατρινισμούς. Συνεπώς η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην αρχική της απαίτηση για εκλογές, ώστε τον λόγο να λάβει ο αφυπνισμένος πλέον Λαός, ο οποίος έχει την θέληση για να ξεβρωμίσει ο τόπος και την εκφράσει δια μέσω της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-fanourhs-eide-fws-kai…-bghke#.UcTidflM_RM#ixzz2Wtg5N0X3

Comments Off on Ο Φανούρης είδε φως και… βγήκε!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.