Συνεχίζεται η κοροϊδία με το Εθνικό Κτηματολόγιο – ΒΙΝΤΕΟ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9PVe0aR5pqg]

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις του Εθνικού Κτηματολογίου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι καταργείται η παλιά εταιρεία και δημιουργείται νέα. Η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την έντονη διαφωνία της αλλά και τις ενστάσεις της που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των γεωχωρικών δεδομένων ως δημοσίας περιουσίας από μία ανώνυμη εταιρεία, η οποία λειτουργεί με βάση ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος από την εξέλιξη αυτή. Επίσης, δεν θα υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτή η εταιρεία δεν θα πωληθεί σε ιδιώτες στο μέλλον. Η μνημονιακή κυβέρνηση ξεπουλάει όλο το δημόσιο πλούτο με δικαιολογία είτε τα ελλείμματα είτε τις μνημονικές υποχρεώσεις.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε ότι η νέα ανώνυμη εταιρεία δεν θα υπόκεινται σε καμία ουσιαστική εποπτεία. Η ήδη υπάρχουσα Κτηματολόγιο Α.Ε έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν παράγει κανένα έργο, δεν έχει προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλαμε και αποτελεί ένα μνημείο αδιαφάνειας και σπατάλης του δημοσίου χρήματος.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s6efuKNfa8s]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-h-koroidia-me-to-ethniko-kthmatologio-binteo#.UcTqUflM_RM#ixzz2WtnKrrAE

1 Comment

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

One response to “Συνεχίζεται η κοροϊδία με το Εθνικό Κτηματολόγιο – ΒΙΝΤΕΟ