Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ΣΚΑΪ: “Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής”

liars-mme__articleΜετά τον Διευθυντή Ενημέρωσης του MEGA, έχουμε τώρα και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, να κάνει δήλωση «νομιμοφροσύνης» και αντιχρυσαυγιτισμού, προφανώς μπας και κερδίσει κανέναν «πόντο καθεστωτικότητας» και ξεφύγει από το απόλυτο μηδέν. Σας παραθέτουμε την δήλωση:

“Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής γιατί θεωρώ ότι κάνουν επιλεκτική χρήση των δομών και των εργαλείων της δημοκρατίας. Για μένα δεν υπάρχουν μισόλογα στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη δημοκρατία. Γιατί είμαι υποχρεωμένη να παρέχω το κορυφαίο δημοκρατικό εργαλείο, το δημόσιο βήμα και το διάλογο σε ανθρώπους που μόνο κατ’ επιλογή την ασπάζονται. Εμένα δεν με ενόχλησε που ο Τράγκας είχε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Μπορείς να το κάνεις και να τους ξετινάξεις, να τους εκθέσεις, να τους πιέσεις. Αλλά ακούστηκαν τρομακτικά πράγματα και δεν έτυχαν αντιλόγου.”

Θυμίζουμε και την αντίστοιχη δήλωση του Διευθυντή Ενημέρωσης του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου: “Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές, φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν πρσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν – σε βάρος της τηλεθέασής μας. Στα δελτία μας καταγράφουμε μόνο την υποχρεωτική (από το ΕΣΡ) δραστηριότητα του κόμματος και του αρχηγού του…”

Μπορείτε να δείτε πως οι δύο δηλώσεις μοιάζουν μεταξύ τους, γεγονός λογικό αφού εκπορεύονται από τα ίδια κέντρα λήψης αποφάσεων. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει αμφότεροι των καθεστωτικών είναι ότι δεν τους υποχρεώνει το ΕΣΡ να προβάλλουν τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, αφού το ΕΣΡ δεν έχει επιβάλλει κανένα πρόστιμο στα κανάλια που μεροληπτούν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό που τους υποχρεώνει είναι ο Ελληνικός Λαός που τους έχει γυρίσει πλήρως την πλάτη και τους έχει απαξιώσει στο σύνολο τους.

Αυτό που επίσης δεν έχουν καταλάβει είναι ότι δεν μας ανησυχεί το «μαύρο» που επιβάλλουν όλα αυτά τα λιβανιστήρια του μνημονίου και του καθεστώτος, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Στο ρου της Ιστορίας της Χρυσής Αυγής διεξάγαμε τον πολιτικό μας αγώνα έχοντας το σύνολο των καναλιών εναντίον μας, το ίδιο θα πράξουμε και στην συνέχεια. Και όχι μόνο δεν χρειαζόμαστε τα τουρκοκάναλα τους, αλλά αντιθέτως μας ΤΙΜΑ βαθύτατα ο πόλεμος που διεξάγουν εναντίον μας τα φερέφωνα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parousiastria-deltiou-eidhsewn-skai-den-filojenhsa-oute-thelw-na-filojenhsw#.UcchPvlM_RM#ixzz2X3cK6AIN

1 Comment

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

One response to “Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ΣΚΑΪ: “Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής”

 1. Παρατηρούμε ότι έχει παραβιαστεί κατάφωρα ο Νόμος περι ΜΜΕ { ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ – Υποχρέωση σεβασμού των απόψεων – Υποχρέωση διαμορφώσεως της κοινής γνώμης.}..κ.λ.π……………..
  διότι είναι ενα Ελληνικό Κόμμα το οποίο υποχρεούνται τα τηλεοπτικά κανάλια να το φιλοξενούν όπως φιλοξενούν και τα άλλα κόμματα.

  Για τις προσωπικές της πλέον απόψεις, ότι….. δέν έχω ανάγκη την Χ.Α, υποθέτουμε ότι ούτε αυτή την έχει ανάγκη …αν και Δέν την ρωτήσαμε.
  Επίσης ούτε Εμείς οι υπογράφοντες έχουμε ανάγκη απο τέτοιους δημοσιογράφους και τέτοιες εκπομπές οι οποίοι δέν λαμβάνουν υπόψη τους τους Νόμους περι ΜΜΕ, για τους οποίους Νόμους έχουμε γράψει ολόκληρα άρθρα.
  Θεωρούμε οτι ούτε η ΕΡΤ τήρησε τον δημοσιογραφικό Νόμο και υποψιαζόμαστε οτι την έχουν ….σαν ΜΟΝΤΕΛΟ και τα άλλα ιδιωτικά κανάλια. !!!!!!!!!

  Καιρός για Εξυγίανση !!!

  “Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει”.
  Henri Béraud, 1885-1958, Γάλλος δημοσιογράφος & συγγραφέας

  Γιώργος Παρασχάκης

  Πολύκαρπος Μαρκαράς