Έγκλημα του Υπ. δικαιοσύνης: 800 παιδεραστές – κτήνη κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα στα παιδιά μας!

child-abuse-_(2)

Φόβο, τρόμο και μεγάλο προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας σχετικά με την παιδεραστία, την παιδοφιλία και την παιδική πορνογραφία, καθώς περισσότεροι από 800 άνδρες που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τα παραπάνω αδικήματα κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, εκμεταλλευόμενοι τα παράθυρα του νόμου.

Αυτό καταγγέλλει ο υποδιοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ρίχνοντας την ευθύνη στο νομικό πλαίσιο που ισχύει. «Οι νομοθέτες σε όλον τον κόσμο τιμωρούν αυτόν που αγοράζει ή διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας για να κόψουν τη φόρα στους ανθρώπους που κακοποιούν μικρά παιδιά. Και όταν λέμε κακοποιούν μικρά παιδιά εννοούμε από έξι μηνών βρέφη ως 8,9,10 και 12 ετών», τονίζει ο κ. Σφακιανάκης.10 χρόνια, 7.500 υποθέσεις, 823 παιδεραστές και μόνο… 274 συλλήψεις!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ασφάλειας, από το 2003 μέχρι σήμερα σε περίπου 7.500 υποθέσεις έχουν συνολικά κατηγορηθεί 823 άτομα εκ των οποίων οι 274 έχουν συλληφθεί και για τους υπόλοιπους 558 έχει σχηματιστεί δικογραφία.Το απίστευτο είναι, ότι παρά τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν, μόνο 42 (!) από αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ σήμερα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών είναι μερικές δεκάδες.1/10 παιδιά κακοποιείται στην Ελλάδα του 2013 την ώρα που 800 και πλέον παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, έρευνες δείχνουν ότι ένα στα δέκα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Κάθε μέρα γίνεται στην Ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγόρια ηλικίας από 7 ως 16 ετών και το 40% σε κορίτσια ηλικίας από 8 ως 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κινείται στα τυφλά, σε ό,τι αφορά την τύχη των παιδεραστών, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές για τη μετέπειτα πορεία τους.Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δε γνωρίζουν αν οι δράστες καταδικάζονται, αν και πότε παίρνουν άδειες και το κυριότερο, πότε αποφυλακίζονται.

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την κοινωνική γάγγραινα της παιδεραστίας είναι σαφής: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhma-tou-up.-dikaiosunhs-800-paiderastes-kthnh-kukloforoun-eleutheroi-an#.Ucf_1PlM_RM#ixzz2X7Td9L6S

Comments Off on Έγκλημα του Υπ. δικαιοσύνης: 800 παιδεραστές – κτήνη κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα στα παιδιά μας!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.