Έχουν παραδόσει την Εθνική Άμυνα στους τοκογλύφους

asrad_hellas__article

Η διοίκηση του Υπουργείου Άμυνας πρέπει άμεσα να επιστρέψει σε ελληνικά χέρια ικανά να διαχειριστούν την επερχόμενη κρίση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Το Υπουργείο Άμυνας διοικείται σήμερα από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους υπαλληλίσκους τους του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι πως θα εκπληρώσουν το σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών για να παραδώσουν την χώρα αμαχητί στα συμφέροντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ενώ στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου συμβαίνουν κοσμογονικά γεγονότα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει παραδώσει την Άμυνα της χώρας στους ανθέλληνες γραφειοκράτες του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Η συγκυβέρνηση δεν είναι ικανή ή δεν θέλει να καταλάβει και να αναλύσει την ζημία που έχει κάνει με την πλήρη απαξίωση και αποδυνάμωση των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Δεν είναι ικανοί να το καταλάβουν επειδή δεν έχουν στοιχειώδη γνώση της ιστορίας. Τι να περιμένει κανείς από τους αποφοίτους αμερικανικών κολλεγίων ημεδαπής και αλλοδαπής που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στα υπουργεία Άμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών, οι οποίοι το μόνο που διδάχτηκαν είναι 200 ετών αμερικανική ιστορία. Δεν θέλουν να το καταλάβουν επειδή είναι εντολοδόχοι της διεθνούς τοκογλυφίας και των Αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων.

Η σχεδιαζόμενη επιπλέον μείωση της μισθοδοσίας των στρατιωτικών το 2014 θα εξαθλιώσει περαιτέρω το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ η εκποίηση-ξεπούλημα της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας θα επιφέρει το τελειωτικό κτύπημα στην αποτρεπτική ισχύ της Εθνικής  Άμυνας. Το οπλοστάσιο της χώρας αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα. Όποιος το αρνείται ή είναι πονηρά υποκινούμενος, ή υποδηλώνει επικίνδυνη στρατιωτική αφέλεια ή είναι προδότης. Η ύποπτη ανικανότητα των υπουργών Άμυνας των τελευταίων ετών αντικατοπτρίζεται στα ακόλουθα παραδείγματα, τα οποία είναι εξόχως αποκαλυπτικά.

Τα υποβρύχια του τύπου 219 εξακολουθούν να μην έχουν μπαταρίες. Τα υποβρύχια του τύπου 214, ενώ η αξία τους έχει σχεδόν εξοφληθεί ουσιαστικά δεν υφίστανται. Τα άρματα μάχης Leopard -2 HEL εξακολουθούν να έχουν ελλείψεις πυρομαχικών. Το αντιαεροπορικό-αντιπυραυλικό σύστημα S-300 δεν ενεργοποιείται και δεν έχει κάνει ούτε μια δοκιμαστική βολή. Τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 εξακολουθούν να έχουν ελλείψεις ανταλλακτικών και να μην έχουν το σύστημα αυτοπροστασίας ASPIS II . H προμήθεια των μεταφορικών ελικοπτέρων NH-90  δεν έχει ολοκληρωθεί. Η προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου ERIS και ESTIA δεν πραγματοποιήθηκε. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την καταγραφή των ελλείψεων και της βαριάς τουλάχιστον αμέλειας στην υλοποίηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά θα χρειαζόταν σελίδες επί σελίδων για να την  ολοκληρώσουμε.

Θεωρούμε όμως σκόπιμο να ασχοληθούμε εν ολίγοις με την φαρσοκωμωδία της μίσθωσης 2 φρεγατών FREMM (Fregate Multi Mission) από την Γαλλία. Θα ήταν πολύ πιο ωφέλιμο και εθνικά χρήσιμο εάν το σοβαρό αντίτιμο των πολλών εκατομμυρίων ευρώ το διαθέταμε για την ενίσχυση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και αφιερωνόταν ειδικά για την εκκίνηση ενός εθνικού προγράμματος ναυπήγησης πολεμικών πλοίων. Η αμυντική θωράκιση της χώρας δεν μπορεί να εξαρτάται από την ενοικίαση  φρεγατών ή οποιουδήποτε άλλου οπλικού συστήματος. Χωρίς υποχρεωτική συμμετοχή της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας δεν μπορεί να υλοποιείται κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα. Ένα άλλο κρίσιμο θέμα είναι ότι οι φρεγάτες FREMM στο γαλλικό ναυτικό προορίζονται για ανθυποβρυχιακό ρόλο και για συνοδεία και προστασία πυρηνικών υποβρυχίων και  διαθέτουν προς τούτο τον ανάλογο εξοπλισμό. Για την Ελλάδα ο στόχος των συγκεκριμένων φρεγατών είναι η κρούση χερσαίων στόχων (βλ. τουρκική στρατιά Αιγαίου) μέσω του πυραυλικού συστήματος SCALP NAVAL αλλά και η άσκηση καθηκόντων φρεγάτας αντιαεροπορικής άμυνας.

Η δεύτερη προτεραιότητα προϋποθέτει αλλαγή του ραντάρ HERAKLES με άλλο φασικής διάταξης αλλά και του φορτίου των  ΑΑ πυραύλων κατά το πρότυπο της φρεγάτας  FREDA (Fregate Defence  Aeriennes) που βασίζεται στις FREMM. Αλλαγές οι οποίες είναι μεν εφικτές αλλά προφανώς σε νέες ναυπηγήσεις ελληνικών προδιαγραφών και όχι σε πλοία που προορίζονται για το Γαλλικό Ναυτικό. Η μίσθωση των φρεγατών θα ήταν ένα ακόμη κολοσσιαίο σφάλμα της συγκυβέρνησης που θα υπονομεύσει ακόμη περισσότερο την ισχύ του Πολεμικού μας Ναυτικού, διοχετεύοντας δυσεύρετους πόρους σε ένα πρόγραμμα με τοκογλυφική σκοπιμότητα και στερώντας πόρους και τεχνογνωσία από την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία και ειδικότερα από τα Ελληνικά Ναυπηγεία.

H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπίζεται τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει Στρατηγικό Σχεδιασμό για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ethnikh-amuna-echei-paradothei-stous-tokoglufous#.UcmQs_lM_RM#ixzz2XEQNW2Tj

Comments Off on Έχουν παραδόσει την Εθνική Άμυνα στους τοκογλύφους

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.