Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Το γεγονός πως ζούμε μια εισαγόμενη πολιτιστική παρακμή, είναι κάτι που δεν αμφισβητείται πλέον από κανέναν εντός και εκτός Ελλάδας. Τα 3.500.000 ήδη τριτοκοσμικών μουσουλμάνων ΛΑΘΡΟμεταναστών, που έχουν πέσει σαν ακρίδες και κατασπαράζουν το κορμί της πατρίδας μας, κάθε μέρα που περνά αποθρασύνονται όλο και περισσότερο! Και το κράτος τι κάνει γι αυτό; Όχι μόνο ΔΕΝ προστατεύει τον Έλληνα πολίτη, που ζει στα ιερά χώματα των προγόνων του 4.500 χρόνια γράφοντας μοναδικές σελίδες πολιτισμού και ανδρείας στη διεθνή ιστορία, αλλά μεθοδεύει συστηματικά τον αφελληνισμό της χώρας μας και τη σταδιακή παράδοσή της στους νέους εποίκους, στους παράνομους εισβολείς, τους υποτιθέμενους ”φουκαράδες οικονομικούς μετανάστες” Αφρικανοασιατικής προέλευσης! Και για να γίνει ευκολότερη η μετάβαση της Ελλάδας από τα Ελληνικά Χριστιανικά χέρια στα τριτοκοσμικά μουσουλμανικά, θεσπίστηκαν αντεθνικοί ”αντιρατσιστικοί ”νόμοι, που στην πραγματικότητα είναι ρατσιστικοί… νόμοι κατά των Ελλήνων!…Όλες αυτές οι ενέργειες πυροδότησαν ένα κλίμα κρατικής και εθνικής αποσύνθεσης, πράγμα που εκμεταλλεύονται δεόντως οι παράνομοι ΛΑΘΡΟμετανάστες, οι οποίοι, πέραν του ότι ανέβασαν το δείκτη εγκληματικότητας και λησμονημένων ασθενειών του παρελθόντος στο κόκκινο, διεκδικούν δικαιώματα ίδια με αυτά των Ελλήνων, με αποθέωση να απαιτούν ως και την απόκτηση της Ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ! Κάτι που μακροπρόθεσμα θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες στον τόπο μας, αφού αποκτώντας την Ελληνική Ιθαγένεια και ΟΛΑ όσα δικαιούται κάθε Έλληνας πολίτης, αποκτούν και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, που σημαίνει δικαίωμα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας!!! Και γι αυτό, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως παραπλανητικά τόσον οι ίδιοι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες, όσον και οι σκοτεινές δυνάμεις και τα ανθελληνικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτούς, παραγράφουν το όρο ”υπηκοότητα”, που δίνεται σε αλλοδαπούς εφόσον πληρούν όλες τις κατάλληλες προ’υ’ποθέσεις και τον αντικαθιστούν με τον όρο ”ιθαγένεια”. Έτσι, φθάσαμε σε καταστάσεις απίστευτες για την Ελληνική κοινωνία, όπως είναι η παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τον εορτασμό της λήξης της θρησκευτικής εορτής τους που είναι το Ραμαζάνι, την παροχή άδειας για πολιτικές συγκεντρώσεις και τώρα, το πιο πρόσφατο, να τους επιτρέπεται η διοργάνωση συναυλίας σε σύμπραξη με το ΚΚΕ και μάλιστα σε Δημαρχείο και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Αχαρνών!…Αυτά (και όχι μόνο), καταδεικνύουν τις αληθινές τους βλέψεις …Γι αυτό θα πρέπει όλοι οι Έλληνες μαζί ενωμένοι σα μια γροθιά και συσπειρωμένοι γύρω από τη Χρυσή Αυγή, το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας, να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και το έθνος μας ενάντια σε κάθε κακόβουλο σχέδιο και απειλή κατά της πατρίδας μας. Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

 

 

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

 

 

 

 

Κατ’ αρχάς, συγχαρητήρια για τη μαχητική αρθρογραφία σας. Αναφερθήκατε προχθές σε συνέντευξη που έδωσε στο enikos.gr ο βουλευτής του κόμματος Καμμένου, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αποκάλεσε «καταστροφή» τις πρόωρες εκλογές.

 

 

Πιθανώς, σας διέφυγε ότι την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος Πάνος έδωσε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με παρόμοιο περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

 

 

«Όλα αυτά γίνονται για να προετοιμαστεί το επόμενο μνημόνιο. Οι εκλογές μέσα στην τουριστική περίοδο είναι καταστροφή. Ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαλύσουν τη χώρα ακόμα παραπάνω».

 

Άραγε για τη χώρα είναι «καταστροφή» οι εκλογές ή μήπως για το κόμμα του, που θα μείνει εκτός βουλής;

 

 

(ΥΓ): Να θυμίσω, ότι μόλις ξέσπασε η κρίση στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος Πάνος ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η οποία αν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα (να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση) θα οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές, δηλαδή κατά τον ίδιον, στην «καταστροφή»…

 

 

A.X.

 

 

 

 

Τόσο πολύ διακατέχονται από δημοκρατία οι γνωστές ιστοσελίδες των γνωστών μεγαλοδημοσιοκάφρων, ώστε τα σχόλια αναγνωστών που αναφέρονται θετικά προς την Χρυσή Αυγή ή εκφράζουν τις θέσεις της χωρίς υβριστικό περιεχόμενο, σβήνονται εντός ολίγων λεπτών. Τόσο πολύ φοβούνται τη Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες Εθνικιστές; Καλά κάνουν γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

 

 

Ι.Ζ. Εθνικιστής Ιατρός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-iouniou-2013#.UcjICPlM_RM#ixzz2XAwjtV8v

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.