Η κυβέρνηση της ΝΔ και νεκρούς ανασταίνει – ΒΙΝΤΕΟ

zombies__article

Μοιάζει με αστείο, αλλά ποιος δεν παραδέχεται ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι ένα θέατρο σκιών; Το κόμμα που λελάτησε την Ελλάδα για δεκαετίες, κατάφερε να πάρει τα κλειδιά της χώρας, αν και τα σημερινά ποσοστά του κυμαίνονται οριακά στο 3%. Η ανακύκλωση της μνημονιακής συγκυβέρνησης ολοκληρώθηκε με θριαμβευτή τον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος αν και θα έπρεπε να εξετάζεται από την δικαιοσύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κατάφερε να διοριστεί αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών μαζί.

Σε πράσινα χέρια (Γ. Μανιάτης) αφέθηκε και ο κρίσιμος τομέας της ενέργειας ενώ υπό τον Δ. Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πλέον βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά. Τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη τον θυμάστε; Πάντως ο Σαμαράς τον θυμήθηκε και έτσι βολεύτηκε και αυτός στο ευαίσθητο υπουργείο Υποδομών.

Και επειδή μόχθησαν να μας πείσουν ότι ο κακός χαμός έγινε για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ως Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ορίστηκε ένας άνθρωπος «για όλες τις δουλειές». Ο Παντελής Καψής. Ο ίδιος έγραφε 2 ημέρες πριν τον ανασχηματισμό στο Έθνος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ: Αποτελεί τον μοναδικό υπαρκτό πόλο συσπείρωσης των εκσυγχρονιστικών- μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της προοδευτικής παράταξης.»

Ο πολιτικά ετοιμόρροπος Σαμαράς νεκρανέστησε τα πολιτικά πτώματα του Πασόκ και θα συγκυβερνήσει με εκείνους που κατηγορούσε ότι κατέστρεψαν την χώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Νίκος Κωνσταντίνου

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kubernhsh-ths-nd-kai-nekrous-anastainei-binteo#.UcoeqPlM_RM#ixzz2XGtExI5O

Comments Off on Η κυβέρνηση της ΝΔ και νεκρούς ανασταίνει – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.