Ο φίλος των μασόνων Δένδιας προσκύνησε και το σιωνιστικό λόμπι – Φωτορεπορτάζ

dendias_synagwgi6__article

Η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει στον ΣΚΑΪ τον πόλεμο του συστήματος Δένδια κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Δένδιας είχε απαντήσει στις αποκαλύψεις και δεν αρνήθηκε ότι είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ και άνθρωπος των Εβραίων, ενώ για τις σχέσεις του με την μασονία αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει ‘αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είναι τέκτονας”.
dendias_syiangwgi7Τότε όλο το σύστημα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ είχε πέσει πάνω στην Χρυσή Αυγή.. Τώρα τι έχουν να μας πουν;

dendias_syiangwgi4Ο Δένδιας το οποίο τον μόνο που τον απασχολεί νυχθημερόν είναι η εξάλειψη ή έστω ο περιορισμός της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς, στην εβραϊκή συναγωγή. Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

dendias_synagwgi3

dendnias_synagwgi1Στις δηλώσεις του ο υπουργός Προ-πο πρόσθεσε ότι το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό.

dendias_synagwgi2dendias_synagwni5

Ο άνθρωπος στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της προστασίας των Ελλήνων πολιτών και της διαφύλαξης του νόμου και της τάξης φαίνεται ξεκάθαρα πως εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-filos-twn-masonwn-dendias-proskunhse-to-siwnistiko-lompi-fwtoreportaz#.UcxqqzvwnVo#ixzz2XR4UlcIK

1 Comment

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Ο φίλος των μασόνων Δένδιας προσκύνησε και το σιωνιστικό λόμπι – Φωτορεπορτάζ

 1. Παρατήρηση

  Ο κος Δένδιας ανάλογα με τον χώρο εις τον οποίο βρίσκεται….ανάλογες δηλώσεις κάνει….

  Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα της …Ενδειας…τότε θέλει να ακυρώσει τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ για να μας απαλλάξει απο τους λάθρο.

  Οταν βρίσκεται στο Ισραήλ, αποφεύγει να κάνει τέτοιες δηλώσεις….αλλά επανέρχεται στη γνωστή καραμέλα του ΚΙΣ….δηλ…περι αντιρατσισμού και αντισημιτισμού.

  Προτείνουμε για την προσφορά του στο Εβραικό Εθνος να του κόψουν ενα καλό μισθό…..αντίθετα δε εαν δέν τηρίσει την υπόσχεση του περι Δουβλίνο ΙΙ ………να απολογηθεί ενώπιον του Ελληνικού Λαού!!!!

  Παρασχάκης Γιώργος

  Μαρκαράς Πολύκαρπος