H Καραμπέτη ντρέπεται για την Χρυσή Αυγή, αντί να ντρέπεται για το χάλι της χώρας

ΚΑΡΑΜΠΕΤΗΚατά καιρούς πρώην “διάσημοι” ψάχνουν τρόπους για να επανέλθουν, έστω και προσωρινά, στην επικαιρότητα. Και επειδή η “μπογιά” τους φαίνεται να μην περνά πια ασχολούνται με άλλους, προκειμένου κάτι να αποκομίσουν από την δική τους λάμψη.

Έτσι και η “παροπλισμένη” ηθοποιός Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, σε συνέντευξή της σε περιοδικό, αναφερόμενη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε τα εξής: «Φυσικά φοβάμαι…. Σε καιρούς κρίσης φτάσαμε στην άνοδο του ναζισμού, που οδήγησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτήν τη στιγμή ως κοινωνία βιώνουμε την άνοδο του νέου ναζισμού. Είναι απαράδεκτο ότι η Χρυσή Αυγή έχει τόσο υψηλά ποσοστά και εκπροσωπείται στη Βουλή των Ελλήνων. Βλέπουμε συνεχώς τις προκλητικές συμπεριφορές μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο και βέβαια έξω στην κοινωνία με τα πογκρόμ, που εξαπολύουν εναντίον ανυπεράσπιστων και φτωχών ανθρώπων που ήρθαν στην Ελλάδα να βρουν μια καλύτερη ζωή, προσπαθώντας να ξεφύγουν από μια πολιτική κατάσταση τραγική στις χώρες τους… Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον “Ξένιο Δία”, να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν».

Είναι φανερό ότι η συγκεκριμένη κυρία “ζει στην κοσμάρα της”. Το πρόβλημα, γι’ αυτήν, δεν είναι οι πολιτικοί απατεώνες και υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, δεν είναι οι παραπάνω από 4000 αυτοκτονίες εξαιτίας των συνεπειών του μνημονίου, δεν είναι η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία ως φυσικά επακόλουθα της μνημονιακής πολιτικής, δεν είναι η εγκληματικότητα και η υποβάθμιση της ζωής μας, για τα οποία οι ορδές των λαθρομεταναστών έχουν σημαντική ευθύνη. Οχι, το…. πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες ταυτίζονται και συμπαρατάσσονται καθημερινά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς επειδή προσβλέπουν σ’ Εμάς την μοναδική ελπίδα σωτηρίας γι’ αυτούς και την Χώρα, αλλά η Καραμπέτη, αποκομμένη πλήρως από το Λαϊκό αισθητήριο και την κοινωνική πραγματικότητα, απαξιεί -ως άλλη “μαντάμ Σουσού”- τους Έλληνες, οι οποίοι έδωσαν υψηλά ποσοστά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να καταργήσουμε, λοιπόν, τις εκλογές και την Λαϊκή θέληση, όταν αυτά δεν βολεύουν την Καραμπέτη, αρκούμενοι μόνο στο τι γουστάρει η εν λόγω κυρία.

Όσο για τις αηδίες περί «πογκρόμ» και «ανυπεράσπιστων και άτυχων ανθρώπων» δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε σε ποια περιοχή ζει (αν και ισχυρίζεται ότι κάποτε δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο για 6 μήνες) ούτε γιατί συμπάσχει τόσο με τους λαθρομετανάστες. Αν αυτή δηλώνει ότι ντρέπεται σαν Ελληνίδα, Εμείς ντρεπόμαστε πολύ περισσότερο για τις προκλητικές δηλώσεις της, που απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Παραφράζοντας τις ψυχοπονιάρικες δηλώσεις της λέμε ότι έφτασε στο σημείο να χαρακώσει την Αλήθεια και να διαστρεβλώσει τις απόψεις και τις πρακτικές ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, μόνο και μόνο επειδή δεν της αρέσουν οι θέσεις του.

Όντως, Καρυοφιλλιά Καραμπέτη ο κόσμος στις επόμενες εκλογές θα αντιδράσει. Μόνο που θα αντιδράσει πολύ διαφορετικά απ’ ότι περιμένει ο νους σας και οι προκλητικές σας δηλώσεις. Θα γιγαντώσει ακόμη περισσότερο το Εθνικό και Λαϊκό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα απομονώσει πλήρως τα πολιτικά εκείνα μορφώματα που έχουν την κύρια ευθύνη για την τραγική κατάσταση της Χώρας. Όσο για εσένα κα Καραμπέτη, κάνε σύντομα μια ακόμη δήλωση εναντίον μας μήπως και κερδίσεις λίγο διασημότητα, έστω και για λίγο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-karampeth-ntrepetai-gia-thn-chrush-augh-anti-na-ntrepetai-gia-to-chali-th#.UcyhvPlM_RM#ixzz2XS31AfP2

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “H Καραμπέτη ντρέπεται για την Χρυσή Αυγή, αντί να ντρέπεται για το χάλι της χώρας

  1. Miss Carabeti………………i bet you are not Cara !!!