Με λιποθυμία Σαμαρά και χοντρό γλείψιμο στο ΠΑΣΟΚ άρχισε το συνέδριο της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

synedrio30_586_355__article

Βαράει οριστικά διάλυση η ΝΔ! Ο Σαμαράς σχεδόν λιποθύμησε πάνω στο βήμα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την πρώτη ημέρα του συνεδρίου της Νέας Πασοκρατίας. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πριν την κατάρρευσή του είχε στείλει στην εντατική κάποιες χιλιάδες κομματόσκυλα που μαζεύτηκαν στο Φάληρο. Πρόλαβε μόνο να πει ότι στη διάσωση της χώρας βοήθησε το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν οι αρρυθμίες στις πρώτες θέσεις των συνέδρων. Άκρα του τάφου σιωπή για ώρα πολλή… “Το ΠΑΣΟΚ τη ρήμαξε τη χώρα Αντωνάκη, δεν την έσωσε“.

Το καταστροφικό έργο της πράσινης λαίλαπας το συνεχίζει επάξια σήμερα η ΝΔ. Δυστυχώς για όλους εσάς, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται και δεν θα επιτρέψει να συνεχίσετε την ανθελληνική σας παράσταση. Ας σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή είχε την τιμή να είναι το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν εκλήθη στο συνέδριο της Νουδούλας. Ασφαλώς και δεν υπήρχε περίπτωση να πατήσουμε το πόδι μας στη φιέστα του μνημονιακού αποκόμματος. Αυτό όμως ας το κρατήσουν οι κοπρίτες του Σύριζα, που μιλούσαν για… “συγκυβέρνηση ΝΔ-Χρυσής Αυγής” και σήμερα έβγαζαν λόγους στα κομματόσκυλα της Συγγρού.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cu478r5lbaA]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-lipothumia-samara-kai-chontro-gleipsimo-sto-pasok-archise-to-sunedr#.Uc4Fn_lM_RM#ixzz2XYBdm4RV

Comments Off on Με λιποθυμία Σαμαρά και χοντρό γλείψιμο στο ΠΑΣΟΚ άρχισε το συνέδριο της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.