Την πάτησε ο Μανδραβέλης – Παραδέχεται πως η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 15%

Ένα ακόμα αυτογκόλ σημείωσε η καθεστωτική “Καθημερινή”, αυτήν την φορά από την στήλη του Πάσχου Μανδραβέλη. Γράφοντας για την επανεκκίνηση της Δημοκρατίας ο συντάκτης προχώρησε σε μία ακόμη παραδοχή των υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που συνεχίζουν να αποκρύπτονται και να ψαλιδίζονται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
pasxos_mandravelis-2

Συγκεκριμένα γράφει: Σε τρία χρόνια, το αργότερο, θα έχουμε πάλι εκλογές και οι δημοσκοπήσεις δίνουν στους πιο νταήδες όλων 15%. Προσπερνάμε τον χαρακτηρισμό “νταήδες” του… Πάσχοντος Μανδραβέλη και προχωράμε στην ουσία. Καταρχήν, οι “νταήδες” είναι προφανέστατα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι τακτική του καθεστωτικού Τύπου να προβάλλει τις τυχόν επεισοδιακές σκηνές από την Βουλή και να αποσιωπά το σύνολο της κοινοβουλευτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου. Επίσης, η μόνη πολιτική δύναμη που φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στην δημοσιότητα να προσεγγίζει το 15% είναι και πάλι η Χρυσή Αυγή.

 

Ποτέ όμως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν έχουν δώσει αυτά τα ποσοστά στους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά αρκετά χαμηλότερα. Τι λοιπόν ξέρει ή έχει δει ο Πάσχος και δεν μας το λέει; Αυτό που γνωρίζει πολύ καλά όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο του τόπου, αλλά φοβάται να παραδεχτεί. Πως η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει το 15% και με την βοήθεια του Θεού θα κάνει πράξη την λαϊκή επιταγή: Να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mandrabelhs#.Uc2Lu_lM_RM#ixzz2XW4aW740

Comments Off on Την πάτησε ο Μανδραβέλης – Παραδέχεται πως η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 15%

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.