ΣΟΚ: 12 αφγανοί βίαζαν επί 7 ώρες Σουηδή μητέρα – ΒΙΝΤΕΟ

viastes-afganoi__article

Δώδεκα αφγανοί βίαζαν Σουηδή μητέρα δυο παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στη Σουηδία!

Ενώ ένας μεγάλος αριθμός Αφγανών επευφημούσε αποκαλώντας την πόρνη (Έτσι λένε τις μη-μουσουλμάνες γυναίκες). Εφτά από τους δώδεκα συνελήφθησαν.

Αυτά είναι τα ήθη της πολυπολιτισμικότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό οι «προοδευτικοί» αριστεριστές. Άνθρωποι που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και που θεωρούν αποδεκτό τον βιασμό των μη μουσουλμάνων γυναικών έχουν κατακλίσει τη χώρα μας. Όποιος φυσικά είναι αντίθετος σε αυτήν την πρακτική της υποδούλωσης και της στέρησης ελευθερίας του Έλληνα αποκαλείται «ρατσιστής». Κανείς όμως δεν μιλάει για τον καθημερινό ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες στη χώρα τους, καθώς η αθρόα αύξηση της εγκληματικότητας, των βιασμών και των δολοφονιών κάνουν τον Έλληνα πολίτη να φοβάται να βγει ακόμα και από το σπίτι του. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από τη χώρα μας και να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός στην Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sok-12-afganoi-biazan-epi-7-wres-souhdh-mhtera-binteo#.Uc9QrvlM_RM#ixzz2XdvOz4xb

Comments Off on ΣΟΚ: 12 αφγανοί βίαζαν επί 7 ώρες Σουηδή μητέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.