Κώστας Τσάκωνας: “Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!” – BINTEO

TSAK15

Πραγματικά απολαυστικός ήταν ο γνωστός κωμικός Κώστας Τσάκωνας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Εμφανώς καταπτοημένος από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο πολύ καλός ηθοποιός μίλησε μέσω skype στην τηλεοπτική ζούγκλα και είπε πολλές αλήθειες που πονάνε. Μερικές από αυτές μεταφέρουμε αυτούσιες:

– Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!

– Αν η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί, τότε ο Σαμαράς τι είναι; νεοναζιάρης…;

– Μία μέρα ήθελαν να αλλάξουν τα έπιπλα της βουλής και κάλεσαν τους υπαλλήλους. Μία καθαρίστρια λοιπόν είπε: “Εγώ πριν έρθω εδώ δούλευα σε οίκο ανοχής. Όταν το μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν αλλάζαμε τα έπιπλα. Τις π…νες αλλάζαμε!”

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό που δεν τολμούν να πουν τα τσοντοκάναλα και οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, το φωνάζουν οι απλοί άνθρωποι του λαού. “Όπου πάω για την Χρυσή Αυγή μιλάνε”: στην ελληνική κοινωνία, στους χώρους εργασίας, στα καφενεία, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, παντού η Χρυσή Αυγή. Το Εθνικιστικό Κίνημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Όλοι μιλούν με θερμά λόγια για τον Λαϊκό Σύνδεσμο και την ίδια ώρα βρίζουν ολόκληρο το σύστημα της διαφθοράς, δηλαδή το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yc6j8ilGPfk]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kwstas-tsakwnas-opou-paw-oloi-mou-lene-gia-thn-chrush-augh-binteo#.UdAHUPlM_RM#ixzz2Xh5MrwLY

Comments Off on Κώστας Τσάκωνας: “Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!” – BINTEO

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.