Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων

synedriond-2__article

Σε όλα τα πηγαδάκια υπουργών, βουλευτών, στελεχών και μελών του αποκόμματος Σαμαρά κυριαρχούσε ένα ερώτημα: “Τι θα κάνουμε με την Χρυσή Αυγή;”…

Το πραγματικό πρόβλημα για την καταρρέουσα ΝΔ, μετά και την εκτρωματική συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκε έντονα στα πηγαδάκια του συνεδρίου της “Νέας Ελλάδας – Δημοκρατίας” και μεταφέρθηκε στον Τύπο. Το μείζον ζήτημα δεν είναι άλλο από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αθρόα διαφυγή πατριωτών προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η σύμπραξη με το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ ήταν για πολλούς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς δηλώνουν ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα ξαναεπιτρέψουν στους εαυτούς τους να εξαπατηθούν από την Νέα Δημοκρατία.

Όπως γίνεται κατανοητό το συνέδριο της ΝΔ δεν ασχολήθηκε με τα μείζονα προβλήματα της πατρίδας, για τα οποία η ψευτοδεξιά παράταξη είναι συνυπεύθυνη, αλλά στο πώς θα διατηρηθεί το πρώην μεγάλο κόμμα στο προσκήνιο, αφού μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων φυλλορροούν προς την Χρυσή Αυγή.

Ο “Ελεύθερος Τύπος” στην στήλη “Εδώ Μαξίμου” έγραψε χαρακτηριστικά: “Αυτόπτες μάρτυρες μου μεταφέρουν ότι οι συζητήσεις που γίνονταν στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου επικεντρώθηκαν σε τρία θέματα: Πώς μπλέξαμε έτσι με το ΠΑΣΟΚ, πώς θα πάρουμε κόσμο από τη Χρυσή Αυγή, γιατί δεν έγιναν τώρα εκλογές. Και όμως, αρκετοί σύνεδροι έλεγαν ότι οι κάλπες τώρα θα ήταν η καλύτερη λύση για να αποφευχθεί ο πολιτικός εναγκαλισμός με το ΠΑΣΟΚ. Η σχετική ανάλυση δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τον άλλο εναγκαλισμό, αυτόν με την τρόικα, αλλά ως λαός έχουμε μια τάση  να θυμόμαστε μόνο αυτά που μας βολεύουν”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η “Καθημερινή”, καθώς η Έλλη Τριανταφύλλου σημείωσε“Ο πρώην πρωθυπουργός (Κώστας Καραμανλής) θεωρεί εξαιρετικά κρίσιμη την παράμετρο της Χρυσής Αυγής και εκτιμά ότι θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ΄όψιν από τα επιτελεία των υπόλοιπων κομμάτων, καθώς είναι το μόνο κόμμα που σίγουρα ευνοείται από ενδεχόμενη πολιτική αναταραχή. “Όποιος υποβαθμίζει αυτή την παράμετρο, οδηγείται σε λάθος συμπεράσματα”, έλεγαν οι συνομιλητές του, υπονοώντας ότι απαιτείται ευρύτερη στρατηγική για την αντιμετώπισή της”.

Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Όλοι πια το έχουν καταλάβει πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και το μέλλον της Πατρίδας και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-fobos-ths-chrushs-aughs-kurio-thema-sto-sunedrio-twn-chacholwn#.UdF4nPlM_RM#ixzz2XnU3Qevh

Comments Off on Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.