Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά της Μεσσηνίας , Αριοχώρι, Άμμος, Άρις, Μικρομάνη, Θουρία.

kalamata_enmeresi1

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας, το απόγευμα της Τετάρτης 26/6, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση, μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του κινήματος μας.
kalamata_enimerwsiΔεν έλειψε ο διάλογος με πολλούς από τους κατοίκους με κύριο θέμα συζήτησης την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα που συνεχίζει να μαστίζει τις περιοχές αυτές.
kalamat_enimervsi2
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων και σπάει την συνωμοσία της σιωπής σκορπίζοντας παντού το μήνυμα της πραγματικής Ελευθερίας της πατρίδας μας. Υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή αυτό το βλέπουμε και από την θετική ανταπόκριση του κόσμου. Μας φιμώνουν μας λασπολογούν, μας ρίχνουν ”μαύρο” ακόμα και σε διαδικτυακές μας εκπομπές, όμως δεν μας σταματάνε γιατί είμαστε πάντα εκεί που πρέπει, στο πλάι του Έλληνα πολίτη.
proboli_klmata

Προβολή βίντεο με θέμα ”Ένας χρόνος στη βουλή ενάντια στο σάπιο κατεστημένο”
klmata_proboli1

Ένα βίντεο διάρκειας 32 λεπτών που καταγράφει συνοπτικά τον συνεχή αγώνα του κινήματος μας τόσο μέσα στην βουλή όσο και στους δρόμους δίπλα στον ελληνικό λαό, εκεί που η Χρυσή Αυγή βρισκόταν πάντα.

Ζωντανή μετάδοση της μεγαλειώδους συγκέντρωσης του κινήματος μας για τον ένα χρόνο από την μεγάλη μας εκλογική νίκη στις Εθνικές εκλογές.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Χ. Κουμαντού 2 (1ος όροφος)
Δευτέρα και Σάββατο: 20:00-22:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-notiwn-proastiwn-kalamatas-sparths#.UdF09_lM_RM#ixzz2XnSB8XY8

Comments Off on Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά της Μεσσηνίας , Αριοχώρι, Άμμος, Άρις, Μικρομάνη, Θουρία.

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.