Δραστηριότητες Τοπικής Ανατολικής Αττικής

ανατολικηαττικη2

Ενημερωτική δράση Σαββάτου – Αυτοκινητοπομπή 22-06-2013

Το Σάββατο 22-06-2013, πραγματοποιήθηκε άλλη μία επιτυχημένη δράση από την Τ.Ο. Αν. Αττικής, στα πλαίσια της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Στις 10:30 το πρωί ογδόντα (80) περίπου μέλη της Τ.Ο. συναντήθηκαν στα γραφεία μας και ξεκίνησε μία πολύ μεγάλη αυτοκινητοπομπή από δεκάδες αυτοκίνητα Συναγωνιστών, που με αφετηρία την Αρτέμιδα κατευθύνθηκε στα Σπάτα, στην Παιανία, στο Κορωπί, στο Μαρκόπουλο και επέστρεψε στην Αρτέμιδα. 

ανατολικήαττικη3Στην Παιανία τα μέλη της Τ.Ο. σταμάτησαν και ξεκίνησαν την εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τους δημότες, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, συζήτησαν με τους κατοίκους τα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον Δήμο τους και τους ενημέρωσαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως και για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι Συναγωνιστές Βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος!

Από όλους τους Δήμους που διέτρεξε η αυτοκινητοπομπή των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι πολίτες επευφημούσαν την παρουσία τους, χειροκροτούσαν και έδειξαν με τη στάση τους ότι το Εθνικιστικό Κίνημα στην Πατρίδα μας, παρά τους τόνους λάσπης που δέχεται σωρηδόν από τους αργυρώνητους δημοσιοκάφρους, τις πολιτικές τρικλοποδιές που βάζουν οι οσφυοκάμπτες πολιτικάντηδες και το κυνήγι μαγισσών στο οποίο επιδίδονται οι εντολοδόχοι της πλουτοκρατίας, γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2-sMdgpU11Q]

Οι Έλληνες πολίτες αδιαφορούν για τα παραμύθια που τους ταΐζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, βλέπουν τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής εκεί που τους θέλουν, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, κοινωνούς των προβλημάτων τους, στους δρόμους!! ΠΑΝΤΟΥ!! Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παντού. Πάντα κοντά στον Έλληνα έμπορο και ελεύθερο επαγγελματία που χειμάζεται, στον Έλληνα οικογενειάρχη που προσπαθεί να επιβιώσει με αξιοπρέπεια, στον Έλληνα μαθητή που τον «σταυλίζουν» σε κοντέινερ, στον Έλληνα φοιτητή που τον «εγκλωβίζουν» οι κομματικές φοιτητικές παρατάξεις, στον άνεργο συμπατριώτη μας. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι παντού, είτε το θέλουν κάποιοι καταγέλαστοι μικρόνοες, είτε όχι και θα καταγάγει κοινωνικές, ιδεολογικές και Εθνικές νίκες απέναντι σε κάθε μορφής Εφιάλτες…

ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200 Κιν. 6947 285718

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-athhnwn-kabalas#.UdMJW_lM_RM#ixzz2XuQUURCE

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικής Ανατολικής Αττικής

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.