Ψωμιάδης: «Ραγδαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής»

pan-psomiadis

Ακόμη μια παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ψωμιάδης είναι πολιτικός που αντιλαμβάνεται το τι γίνεται και είναι μες στα “κόλπα”, γεγονός που αποδεικνύεται από τις διαχρονικές εκλογικές του επιτυχίες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εν αντιθέσει ο σύμβουλος του Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι παντελώς άσχετος, γι΄ αυτό και τα ποσοστά της ΝΔ παρουσιάζουν ολική καθίζηση.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το πώς είδε την ομιλία του Σαμαρά στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ ο πρώην νομάρχης είπε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ενδιαφέροντα: «Δεν μπορεί να μην συμφωνήσει κανείς με πολλά από αυτά που επισήμανε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στο συνέδριο. Θα περίμενα, όμως, να ακούσω κάτι για τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη, το να καταγγέλλουν κάποια στελέχη την Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της είναι το έλασσον. Το μείζον είναι να προτείνει κανείς αποτελεσματικούς τρόπους αναχαίτισης της ραγδαίας ανόδου της ΧΑ. Γιατί εάν δεν θέλουμε να κρύβουμε το κεφάλι μας μέσα στην άμμο, πρέπει να αντικρίσουμε την αλήθεια που λέει πως ποτέ στο παρελθόν η ΝΔ δεν είχε ανάλογη διαρροή ψήφων προς τα δεξιά της.».

Το αυτονόητο είπε ο Ψωμιάδης, ότι δηλαδή η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ραγδαία και κυρίως ασταμάτητη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διαφόρων πτυχών του “συνταγματικού τόξου” για το αντίθετο. Ο Ψωμιάδης δεν παραλείπει να “καρφώσει” τον Σαμαρά για την παντελή έλλειψη αναφοράς στα εθνικά θέματα. Τι θα μπορούσε, άλλωστε, να πει ένας άνθρωπος ο οποίος συμμετέχει, από θέση κορυφής, στην άτακτη υποχώρηση σ’ όλα τα εθνικά μας θέματα και την πλήρη παράδοση στους διεθνείς τοκογλύφους; Που το 1993 δημιούργησε έναν κομματικό φορέα ως υποτιθέμενος ασυμβίβαστος μαχητής του ονόματος της Μακεδονίας μας για να εξευτελίζεται σήμερα ως πρωθυπουργός συρόμενος γύρω από την ήττα και την προδοσία της σύνθετης ονομασίας;

Ο Ψωμιάδης παραδέχεται όχι μόνο πως η ΝΔ είναι ανίκανη να μας αναχαιτίσει, αλλά και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε τέτοια ευρεία διαρροή ψήφων προς ένα πατριωτικό κόμμα. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ούτε Εθνική Παράταξη, ούτε Πολιτική Άνοιξη, ούτε ΛΑΟΣ, ούτε Ανεξάρτητοι Έλληνες. Είμαστε ένα Κίνημα Ιδεολογικό και Πολιτικό, οι γνήσιοι εκφραστές του Λαϊκού Εθνικισμού, με δεκαετίες παρουσίας στην πολιτική ζωή του τόπου, έστω και σε εμβρυακή κατάσταση για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και οι ψήφοι προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορούν να έχουν εισιτήριο επιστροφής, ούτε να γίνουν αντικείμενο βρώμικων συμφωνιών κάτω απ’ το  τραπέζι. Αυτό τρέμουν, τόσο στη ΝΔ όσο και στα υπόλοιπα καθεστωτικά κόμματα. Ότι το Εθνικιστικό Στρατόπεδο ολοένα και αυξάνει τους Στρατιώτες του, στην μεγάλη πολιτική μάχη που διεξάγεται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pswmiadhs-ragdaia-dhmoskopikh-anodos-ths-chrushs-aughs#.UdMFMPlM_RM#ixzz2XuLuJcC5

Comments Off on Ψωμιάδης: «Ραγδαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.