Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Πρώτο θέμα των ειδήσεων καθ όλο το σαβ/κο ήταν το συνέδριο της ΝΔ και η πολύ κάτω του μετρίου, ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας! Εικόνα θλιβερή, η επανάληψη των ίδιων και των ίδιων ελληνόφωνων και όχι Ελλήνων, πολιτικάντηδων-βολεμένων, που ρήμαξαν οικονομικά τη χώρα! Τα ίδια πρόσωπα που έκαναν τα πάντα-ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής που παρέδωσε ηρωικά τη χώρα στον Τζέφρυ Παπανδρέου για να μας οδηγήσει πανηγυρικά στα νύχια των τοκογλύφων του ΔΝΤ-και οι γόνοι των πολιτικών τζακιών που συνεχίζουν τα ανθελληνικά σχέδια των εντολοδόχων τους! Δύο κόσμοι αντίθετοι! Οι βολεμένοι νεοδημοκράτες-υμνητές της κατοχής και υποδούλωσης της πατρίδος-και ένας λαός, εκτός του λόμπυ των καλοβολεμένων που παλεύει καθημερινά για λίγα ευρώ και για τη χαμένη του εθνική περηφάνια, που οι δοσίλογοι πέταξαν στα πόδια των διεθνών σιωνιστών και την καταπατούν καθημερινά! Ο υπό κατάρρευση πρωθυπουργός έκανε τα πάντα για να στηρίξει τον μέχρι πέρυσι-σύμφωνα με τις προεκλογικές του εξαγγελίες-αντίπαλό του και νυν
συνοδοιπόρο και συγκυβερνήτη ,υπεύθυνο για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, Βενιζέλο!

Η διαφθορά, η παρακμή και η προδοσία των κυβερνώντων, όσο και αν προσπάθησαν τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων και καθεστωτικών να παρουσιάσουν ως επιτυχία είναι εμφανέστατη στην καθημερινότητα των Ελλήνων! Αποσταθεροποίηση της χώρας και κίνδυνος διαμελισμού λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, μεταρρυθμίσεις υπέρ των σιωνιστικών τυχοδιωκτικών τραπεζιτών και κατά του ελληνικού λαού και πλήρης αποτυχία των επενδύσεων προς όφελος της Ελλάδος! Απολύσεις, αυξανόμενη ανεργία, μείωση μισθών και ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας. Μοναδική έντιμη παραδοχή του πρωθυπουργού ότι το έργο του τελευταίου χρόνου το πέτυχαν όλοι μαζί (πασοκ και δημαρ) με την απόλυτη ανοχή βέβαια ,του καιροσκοπικού και συστημικού σύριζα! Δυστυχώς, η ηθική παρακμή είναι αυτή που πονάει περισσότερο κάθε πραγματικό Έλληνα! Η προσπάθεια αλλοτρίωσης των εθνικών ιδεών, η παραχάραξη της ιστορίας, η παγκοσμιοποίηση και ισοπέδωση του έθνους μας από τους προσκυνημένους και αλλαξόπιστους υπηρέτες των ευρωπαίων! Η μόνη λύση είναι η εξέγερση και η ισχυροποίηση του λαϊκού εθνικιστού κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Για να μην αλλοιωθεί η ΕΘΝΙΚΗ ΨΥΧΗ και η ελληνικότητα της φυλής μας από τους πολυπολιτισμικούς κανόνες που μας επιβάλλουν οι εθνοπροδότες με την εισβολή των ασιατών και αφρικανών αλλόφυλων που -με την απόλυτη συγκατάθεσή τους- έχουν μετατρέψει τη χώρα σε βαβέλ, έχουν στερήσει δουλειά από Έλληνες και το σπουδαιότερο εγκληματούν καθημερινά, χωρίς η πολιτεία να παίρνει κανένα μέτρο για την προστασία των Ελλήνων! Αντίθετα τους υπόσχεται τζαμιά και τους παρέχει εργασία, φαγητό, στέγη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Αποτύχατε να μας πείσετε κ. Σαμαρά! Το μόνο που καταφέρατε είναι να ισχυροποιήσετε μέσω του συνεδρίου σας τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Εκφράσεις όπως «νεοναζί» για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είναι αδόκιμες και λανθασμένες παντελώς, από ένα πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση υποτακτικών και προσκυνημένων με κατεθεμένα προσκυνοχάρτια, τις υπογραφές σας στις νομοθετικές πράξεις και νόμους που υπογράφετε εις βάρος του ελληνικού λαού!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ!ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ,ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ!!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Απάντηση στον κομμουνιστή παρατρεχάμενο του Σαμαρά, Λαζαρίδη

Όσες λέξεις και να πούμε πλέον δεν αρκεί για να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε μέσα μας, δεν αρκούν για να περιγράψουν την οργή, βλέποντας την υποκρισία να διαχέεται άπλετη από τα στόματα των κυβερνώντων. Για ποια ανάπτυξη μας μιλάνε οι καταστροφείς του Ελληνικού λαού; Οι καταχραστές των κόπων και των θυσιών μας; Για ποια ανάπτυξη όταν δίπλα μας πεθαίνουν άνθρωποι ,καταρρέουν κάτω από το δυσβάσταχτο κλοιό των φαύλων πολιτικών και των ανήθικων νόμων τους που φέρνονται καθημερινά προς ψήφιση στο Ελληνικό κοινοβούλιο; Για ποια ανάπτυξη όταν κλαίνε μανάδες γιατί δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους ,γνωρίζουν τι είναι να στέλνεις το σπλάχνο σου στο σχολείο νηστικό αυτοί οι «κύριοι»; Για ποια ανάπτυξη μας μιλάνε οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του ανιαρού, ανήθικου, βρώμικου πέρα ως πέρα συστήματος; Για ποιες θέσεις εργασίας μιλάνε, ειδικά στις χειρωνακτικές, στις αγροτικές, οικοδομικές εργασίες όπου προσλαμβάνονται μόνον αλλοδαποί που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας κατά χιλιάδες πλέον, απειλώντας και αυτή την Εθνική μας υπόσταση; Για ποια ασφάλεια μας μιλάνε όταν αλλοδαποί βιάζουν πλέον βρέφη, μεγάλες γυναίκες; Για ποια καταπολέμηση της διαφθοράς μιλάνε, όταν οι ίδιοι που έκρυψαν τις λίστες της φοροδιαφυγής είναι αρχηγοί της συγκυβέρνησης; Για ποια καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μας λένε ,όταν όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες χρηματοδοτούνται ακόμα με θυσίες και αίμα του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού και δε πληρώνουν και από πάνω ευρώ φόρο για καμία από τις απολαβές τους; Όταν οι λαθραίοι εισβολείς ανοίγουν συνεχώς μαγαζιά στις γειτονιές μας, χωρίς να καταβάλλουν φόρους και με περισσό θράσος που πήραν από τους υποτακτικούς των εβραιόδουλων κυβερνήσεων δηλώνουν και μηδενικό εισόδημα; Όταν ξένα σιωνιστικά κέντρα κατευθύνουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, όταν πολιτικοί που εξελέγησαν με ψήφο του Ελληνικού λαού συναθροίζονται στις Εβραϊκές συναγωγές ,ποιό το μέλλον αυτής της χώρας; Με περισσό θράσος και υποκρισία, οι σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισαίοι διαλαλούν και διατυμπανίζουν πως εργάζονται για τη σωτηρία της χώρας και δε γνωρίζει κανείς πλέον πώς να αντιδράσει σε αυτές τις τραγελαφικές και σουρεαλιστικές πλέον δηλώσεις τους. Καταθέτουμε τη ψυχή μας στο κίνημα σας ,σας ζητούμε να μη παραιτηθείτε ούτε στιγμή από αυτό που κληθήκατε από τον Ελληνικό λαό να υπηρετήσετε με τη περισσή ανδρεία και το θάρρος που σας διακρίνει συνεχίσετε τον καλό αγώνα και ξεσκεπάστε τους υποκριτές να φανεί η γύμνια τους και η ψευτιά τους σε όσους δεν την έχουν δει και τους τυφλώνουν ακόμα με υποσχέσεις, που βάζουν τα παπαγαλάκια τους να προπαγανδίζουν πουλώντας φρούδες ελπίδες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω σε όσους στηρίζουν ακόμα τις ελπίδες τους στα προδοτικά, ανάξια, κόμματα-αποκόμματα της αριστεράς και της καθόδου και διόλου προόδου ,πως αν ο μίστερ Τσίπρας ήθελε θα είχε ρίξει τη κυβέρνηση καταθέτοντας πρόταση μομφής, αλλά στηρίζει τα ίδια συμφέροντα, έχει τις ίδιες κατευθύνσεις και τις ίδιες και απαράλλαχτες προδοτικές διαθέσεις, ο σιωνισμός ελέγχει και χειραγωγεί όλους αυτούς, τους έχει αλυσοδεμένους και υποτακτικούς του ,όταν λοιπόν σε ελέγχει κάποιος που
επιθυμεί να καταστρέψει και όχι να διασώσει τον Ελληνισμό, πως εσύ κομπάζεις και καυχάσαι πως θα γλυτώσεις τη χώρα από τον επερχόμενο όλεθρο; Ο αλαζόνας λοιπόν αυτός κύριος που επαίρεται διαρκώς και αδιαλείπτως ,δεν δύναται να βοηθήσει την Ελλάδα παρά μόνο τον εαυτό του και αυτούς που τάχθηκε να υπηρετεί, τους σιωνιστές και διεθνιστές φίλους του, που πίνουν νερό στο όνομα του πολυπολιτισμικού αχταρμά και του οικουμενισμού και μας βομβαρδίζουν με δήθεν κηρύγματα κατά των ρητορικών μίσους της Χρυσής Αυγής. Και δε κοιτάνε οι δυστυχείς, αδαείς και γραφικοί τύποι τα δικά τους κηρύγματα μίσους κατά των ίδιων των Ελλήνων. Ας πάνε οι δήθεν καπελωμένοι αντεξουσιαστές σε μια συγκέντρωση του κυρίου Σαμαρά αν έχουν το ψυχικό σθένος και όχι στις συγκεντρώσεις μελών της Χρυσής Αυγής, αφού είναι κατά του συστήματος και του κεφαλαίου, ας πάνε στα γραφεία των σοσιαλ(η)στών του Πασόκ και όχι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αν είναι πραγματικά αγωνιστές όπως διακαώς διατείνονται και παριστάνουν. Είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, γιατί είναι τέλειοι στους ρόλους που τους ανέθεσαν τα αφεντικά τους και τα παρακρατικά μέσα κερδίζουν όσκαρ πρώτων ρόλων όταν υποδύονται τους σφοδρούς αγωνιστές κατά της εξάπλωσης του «νεοναζιστικού» μορφώματος της Χρυσής Αυγής .Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, ο κόσμος ξύπνησε, τα ξυπνητήρια χτύπησαν πιο δυνατά από ποτέ χάρη στην εξάπλωση του εθνικιστικού κινήματος. Είναι η ώρα να χτυπήσουν χαρμόσυνα και αναστάσιμες καμπάνες, γιατί το Έθνος μας θα ξαναγεννηθεί και θα σωθεί χάρη σε σας! Είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους!
Β.Λ.

Ψωμιάδης: «Ραγδαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής»

Οι συνδικαλιστές του πασοκ ,πουλημένοι στα αφεντικά τους, εργαζόμενοι μόνον για το ίδιον όφελος και το καλό του κόμματός τους, που ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις, έδιναν προνόμια στους ημέτερους και μοίραζαν μεταθέσεις στα σύνορα-παράνομα-σε διαφωνούντες που δεν προσκυνούσαν το πανίσχυρο-κάποτε-πασοκ, βρέθηκαν με πολλά εκατομμύρια στην τσέπη και αφού βόλεψαν, γυναίκες, αδελφές, κουμπάρους, έγιναν οι πιο μεγάλοι εχθροί των εργαζομένων! Στη ΔΕΗ, όπως και σε όλες τις ΔΕΚΟ, δεν έγινε κάτι διαφορετικό και αποδεικνύεται περίτρανα τώρα στα δύσκολα, με τη στάση του εργατοπατέρα Φωτόπουλου! Ενώ ο ηλεκτρισμός είναι δημόσιο αγαθό, έγινε μοχλός εκβιασμού στα χέρια των προδοτών που μας κυβερνούν αφού με ενσωμάτωση στο λογαριασμού του χαρατσιού, όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ εκβιάζονται με διακοπή ρεύματος, αν δεν πληρώσουν το χαράτσι, κάτι που από ότι λέγεται θα συνεχιστεί και το νέο έτος-αν κρατήσει ως τότε η νέα πασοκρατία-! Χαράτσι στην τουρκοκρατία πλήρωναν οι δούλοι! Οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό και τον αποτίναξαν για να πάψουν να ζουν ως ραγιάδες! Οι νεοέλληνες, μάλλον ελληνόφωνοι και ουχί ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί ,τώρα ακολουθούν την ίδια τακτική προς τους νέους κατακτητές που αυτοί έφεραν οικειοθελώς στην πατρίδα μας!
Συνθλίβουν τους Έλληνες οικονομικά χτυπώντας τους με σκληρά οικονομικά μέτρα! Σκοπός η απόλυτη υποδούλωση! Στο παιχνίδι αυτό είναι συνέταιροι και οι συνδικαλιστές οι οποίοι με την τακτική τους άνοιξαν την κερκόπορτα και οι εχθροί της πατρίδος μας εισέβαλλαν στον τόπο! Στη ΔΕΗ, τα κανάλια της διαπλοκής παρουσίασαν εχθές ως επιτυχία το πάγωμα των τιμολογίων για τα νοικοκυριά αλλά την έκπτωση 15% για τους βιομήχανους! Ο άλλοτε… αντιστασιακός  Φωτόπουλος, έλειπε και από τις δύο συνεδριάσεις! Γιατί να είναι παρών; Μήπως αγωνιά, όπως χιλιάδες Έλληνες κάθε δίμηνο, αν θα έχουν χρήματα να πληρώσουν τη ΔΕΗ; Μήπως μπήκε στην διαδικασία να παρακαλάει τον κάθε υπάλληλο για διακανονισμό αναγκασμένος να εξηγεί γιατί δεν μπορεί να πληρώσει, το πιο απλό κοινωνικό αγαθό: Το ηλεκτρικό
ρεύμα! Ας αφυπνιστούμε όλοι μας και να περιθωριοποιήσουμε όλους τους ξεπουλημένους-βολεμένους συνδικαλιστές είτε στο πασοκ είτε στη νδ είτε στα αριστερά κόμματα ανήκουν! Ολοι τους είναι υποχείρια και εντολοδόχοι των καθεστωτικών σάπιων πολιτικών κομμάτων!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο πολιτικός φορέας που θα δώσει στον ελληνικό λαό ό,τι μας στέρησαν τα μεταπολιτευτικά κόμματα και οι αριστεροί κομματικοί συνδυασμοί.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Τρία χρόνια Μνημόνιο: Βουτιά μισθών στο επίπεδο του 2005

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-iouliou-2013#.UdNW1_lM_RM#ixzz2XvlnHJPg

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.