Νέα ευφάνταστα σενάρια από Κουκουλόπουλο που ανακάλυψε συνομιλία Χρυσής Αυγής με Βορίδη

koykoylop-vorid7__article

Σε πανικό βρίσκεται το σαθρό πολιτικό κατεστημένο από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, όπως πια ανοιχτά ομολογεί συλλήβδην ο πολιτικός και δημοσιογραφικός χώρος του τόπου. Στην πολεμική του καθεστώτος προς τους Έλληνες Εθνικιστές με αποκλεισμό και λάσπη, ήρθαν πρόσφατα να προστεθούν οι συκοφαντίες για δήθεν επαφή ή συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Νέα Δημοκρατία.

Παρόλο που τα ευφάνταστα αυτά σενάρια τα έχει διαψεύσει και απορρίψει από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή, συνεχίζονται οι ψίθυροι και οι δηλώσεις δεξιά και αριστερά για δήθεν συνεννοήσεις και συμμαχίες. Τελευταίος που ανακάλυψε συνομιλία Χρυσής Αυγής με την ΝΔ με μεσάζοντα μάλιστα τον Μαυρουδή Βορίδη είναι ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος δήλωσε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό: “Αυτό μας φέρνει πολύ κοντά στην καθολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος ως θεωρία και βέβαια ενδυναμώνει ένα συγκεκριμένο άκρο. Τη Χρυσή Αυγή, με την οποία η ΝΔ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα δια του κυρίου Βορίδη ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ξεκίνησε να συνομιλεί στη Βουλή.Τα έκανε και ο Σαρκοζί αυτά στη Γαλλία και κόντεψε να βγει πρόεδρος η Μαρί Λεπέν”.

Στην συνέχεια μάλιστα ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε το ανεκδιήγητο για τον εθνικό ολετήρα Αντρέα Παπανδρέου: “Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα κριθεί από τον ιστορικό αλλά έχει αφήσει και ανεξίτηλη, σαφώς θετική σφραγίδα στη συλλογική μνήμη του ελληνικού λαού. Είναι με απόσταση ο δημοφιλέστερος πρωθυπουργός, όσες έρευνες και αν έχουν γίνει και κάθε χρόνο, αυτό γίνεται εντονότερο“. Είναι φανερό πως ο κ. Κουκουλόπουλος είναι εκτός τόπου και χρόνου και ως εκ τούτου δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα αποκυήματα της φαντασίας του. Η μη υπουργοποίησή του σε συνδυασμό με την συγκατοίκηση με την Νέα Δημοκρατία προς χάριν του μνημονίου τον έχει… απορυθμίσει τελείως.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση συνεργασίας και συνδιαλλαγής με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του μνημονίου, της εξαθλίωσης και της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας. Το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο δεκανίκι της ΝΔ. Ο εκπρόσωπός του Κουκουλόπουλος οφείλει μία συγγνώμη στον ελληνικό λαό για το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και για τις αμαρτωλές δεκαετίες ΠΑΣΟΚοκρατίας, που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-eufantasta-senaria-apo-koukoulopoulo-pou-anakalupse-sunomilia-chrushs-a#.UdRKMPlM_RM#ixzz2XzzCVHVr

Comments Off on Νέα ευφάνταστα σενάρια από Κουκουλόπουλο που ανακάλυψε συνομιλία Χρυσής Αυγής με Βορίδη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.