ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νεκροί δύο αλβανοί δραπέτες σε συμπλοκή με αστυνομικούς – Διέφυγαν οι υπόλοιποι

assets_LARGE_t_420_146598

Πριν από λίγη ώρα οι αρχές ασφαλείας εντόπισαν τετραμελή ομάδα των αλβανών δραπετών των Τρικάλων στην Αιτωλοακαρνανία. Στη συμπλοκή που ακολούθησε οι δύο από τους αλλοδαπούς έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών. Οι υπόλοιποι διέφυγαν και αναζητούνται. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  η ομάδα των δραπετών είχε εντοπιστεί από νωρίς με θερμικές κάμερες και μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων είχε αποκλείσει την περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν πιθανότατα και άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (που υπάγεται στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ), δεν επιβεβαιώνεται όμως η συμμετοχή του Στρατού. Αν οι συγκεκριμένοι επικίνδυνοι αλβανοί εγκληματίες είχαν αντιμετωπιστεί εξ αρχής με αυτόν τον τρόπο, θα είχαν σωθεί οι ζωές των δύο άτυχων συμπολιτών μας, της νεαρής από την Κόρινθο και του αστυνομικού από τη Λιβαδειά. Η επιχείρηση εξελίσσεται και η Χρυσή Αυγή θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερη εξέλιξη. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-nekroi-duo-albanoi-drapetes-se-sumplokh-me-astunomikous-dief#.UdNN9_lM_RM#ixzz2XvcC6ZTJ

Comments Off on ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νεκροί δύο αλβανοί δραπέτες σε συμπλοκή με αστυνομικούς – Διέφυγαν οι υπόλοιποι

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.