Νέο σοκ για το “συνταγματικό τόξο”: Έως 15,5% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του αριστεριστή Κούλογλου!

Το πήραν λοιπόν απόφαση και οι αριστεριστές πως η Χρυσή Αυγή αυξάνει την δύναμή της και οι υπόλοιποι καταρρέουν όσο και να προσπαθούν να τους φουσκώσουν δημοσκοπικά τα ποσοστά με τεχνητούς τρόπους. Στην νέα δημοσκόπηση της VPRC βλέπουμε νέα άνοδο για την Χρυσή Αυγή που το ποσοστό της στην εκτίμηση ψήφου να φτάνει στο 14,5% συμπεριλαμβάνοντας και το στατιστικό λάθος της έρευνας να πηγαίνει στο 15,5%.
132944g-vprc24

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του κρατικοδίαιτου και μόνιμου υβριστή της Χρυσής Αυγής Κούλογλου η ΝΔ είναι οριακά ανεβασμένη, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταφέρνει να συγκρατήσει την -μέχρι πρότινος ελεύθερη- πτώση του, η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός βουλής και ο Σύριζα βγαίνει φυσικά πρώτος, αφού στην ουσία η δημοσκόπηση είναι δικιά του παραγγελιά, παρουσιάζοντας εμφανή πτώση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν να δηλώνουν παρών με ένα ικανοποιητικό ποσοστό, ενώ άνοδο έχει και το ΚΚΕ(!).
vprc25

Είναι πια κοινή παραδοχή πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ξεφύγει με ανοδικές τάσεις από την τρίτη θέση και τα διψήφια ποσοστά που του δίνουν εδώ και 9 μήνες ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση του Λαού και διεκδικούν την δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-sok-ews-155-h-chrush-augh-se-dhmoskophsh-tou-aristeristh-kouloglou#.UdckLPlM_RM#ixzz2YCd6krRg

Comments Off on Νέο σοκ για το “συνταγματικό τόξο”: Έως 15,5% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του αριστεριστή Κούλογλου!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.