Τα λεφτά του λαού πάνε στους παρακρατικούς εμπρηστές

katalhpsi_exarxeia__article

Επιστολή με αποδέκτη τον Σίμο Κεδίκογλου απέστειλαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων καταγγέλλοντας παράνομες δραστηριότητες σε κτίριο της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ζαΐμη 11, το οποίο έχει παραχωρηθεί, όπως αναφέρουν, σε αναρχικές παρακρατικές ομάδες. Στην επιστολή τους καταγγέλλουν ότι στο υπόγειο του εν λόγω κτιρίου αποθηκεύονται λαθραία τσιγάρα, τα οποία πωλούν λαθρομετανάστες στην οδό Στουρνάρη, βόμβες μολότοφ και ναρκωτικές ουσίες.

 

Οι κάτοικοι αναφέρουν μάλιστα πως το Υπουργείο Πολιτισμού πριν κάποια χρόνια είχε δαπανήσει 500.000 ευρώ για την αναπαλαίωση του νεοκλασσικού αυτού κτιρίου. Η αστυνομία το 2010 είχε κάνει έφοδο στο κτίριο και είχε βρει αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες και γάντια, ενώ στον χώρο υπήρχε και μεγάλη ποσότητα μπουκαλιών για την κατασκευή μολότοφ. Το κτίριο σήμερα στους εσωτερικούς του χώρους είναι κυριολεκτικά διαλυμένο.

 

Ο Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι θα βγάλει τις μάσκες από τους παρακρατικούς εμπρηστές αν εκλεγεί πρωθυπουργός, αλλά όπως διαπιστώνουν και οι “Φοβισμένοι Κάτοικοι Περιοχής Εξαρχείων” οι δουλειές των παρακρατικών κουκουλοφόρων όχι μόνο καλά κρατούν αλλά έχουν επεκταθεί και στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

 

Όπου υπάρχει κατάληψη κτιρίου από τους κουκουλοφόρους παρακρατικούς υπάρχει μια εστία ανομίας και φόβου για τους νομοταγείς κατοίκουςΟι “αντι-φασίστες” και “ανθρωπιστές” εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες και τους χρησιμοποιούν για να πωλούν λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά, τρομοκρατώντας τους κατοίκους ώστε να μην αντιδρούν, γιατί όπως και να το κάνουμε αν δεν έχεις ιδανικά ο μόνος θεός που μπορείς να πιστέψεις είναι το χρήμα.

 

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-lefta-tou-laou-pane-stous-parakratikous-emprhstes#.UdbPHflM_RM#ixzz2YBA6koTK

Comments Off on Τα λεφτά του λαού πάνε στους παρακρατικούς εμπρηστές

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.