Σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα οι αλβανοί εγκληματίες – Να κλείσει τώρα κάθε οδός διαφυγής!

stiky_ekam__article

Έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή ανδρών του Ε.Τ.Α. στις έρευνες. Οι ιχνηλάτες με τη χρήση θερμικών καμερών έκαναν τη δύσκολη δουλειά στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και οδήγησαν τους δολοφόνους στα διασταυρούμενα πυρά των ανδρών της ΕΚΑΜ και της ΜΥΑ. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται στην ελληνοαλβανική μεθόριο, το έργο του Στρατού και της Αστυνομίας δυσχεραίνει το τεράστιο πεδίο ερευνών. Οι δυνάμεις μας καλύπτουν μία γιγάντια έκταση από τον ποταμό Αχέρωντα μέχρι τα σύνορα με την αλβανία.

Αναφέρει σχετικά η έγκυρη ιστοσελίδα defencenet:

Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για την ανεύρεση των Αλβανών συμμοριτών

Κινηματογραφικές διαστάσεις έχει αρχίσει πια να προσλαμβάνει η υπόθεση εντοπισμού του περιβόητου Αλβανού κακοποιού Κόλα, καθώς μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα εκτείνεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έχει στήσει από το πρωί της Παρασκευής η Ελληνική Αστυνομία με τη συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των οπλισμένων κακοποιών που «γάζωσαν» τη νύχτα περιπολικό σε μπλόκο στην Αρτα, δίχως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αυτό που είναι γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ότι οι δράστες κινούνταν με ένα αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA, το οποίο εκλάπη από το Αγρίνιο και βρέθηκε στη συνέχεια εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.Στη συνέχεια, έκλεψαν ένα άλλο αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκας Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ αυτοκίνητο στη Γλυκή, έκλεψαν μηχανάκι, από κάτοικο της περιοχής, για να διαφύγουν.

Οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας εκτείνονται από τις «Πύλες του Άδη», τον Αχέροντα ποταμό, μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας. Επιπλέον, στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους, δια θαλάσσης, στην Αλβανία. Στην Ήπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, οι ένοπλοι δράστες που πυροβόλησαν το περιπολικό στην Αρτα, είναι οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Αποτύπωμα του Κούπα είχε βρεθεί όταν, στις 8 Ιουνίου στον Πάνορμο Φωκίδας, εκλάπη το ΙΧ Volvo του πρώην υπουργού Αποστόλου Ανδρεουλάκου. Από τους υπόλοιπους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο Μουρατάι Μουρατάζ, που είναι δίδυμο με τον Κλεμέντ, βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, έχοντας μαζί τους το 1 εκατ. ευρώ, που άρπαξαν μετά την απόδραση, από τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Λάρισας.

Ο Λούλι Φλόρα και ο Σούλα Φάτος, είναι ένα τρίτο δίδυμο, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. Ο Σούλα, παλαιότερα διέμενε στην Κέρκυρα και είχε συλληφθεί για κλοπές στην Ηγουμενίτσα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-apostash-anapnohs-apo-ta-sunora-oi-albanoi-egklhmaties-na-kleisei-twra-k#.UdgPqPlM_RM#ixzz2YGiARamA

Comments Off on Σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα οι αλβανοί εγκληματίες – Να κλείσει τώρα κάθε οδός διαφυγής!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.