Δραστηριότητες τοπικής Χανίων

ΛΑΣΙΤΑΜΗΧΑΝ

Χανιά: Μηχανοκίνητη πορεία Χρυσής Αυγής!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο Χανίων και τον Πυρήνα Ρεθύμνου, με την παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία με δεκάδες μηχανές και αυτοκίνητα σε ολόκληρο το βόρειο τμήμα του νομού Χανίων. Μοιράστηκαν χιλιάδες φυλλάδια και έντυπο υλικό με τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

ΧΑΝΙΑ2

Η πορεία που κράτησε πάνω από 4 ώρες, ξεκίνησε από τα γραφεία της Τ.Ο Χανίων, συνεχίστηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και μετά κατευθύνθηκε από την παλιά εθνική οδό Χανίων Κισσάμου στις περιοχές Σταλό, Αγ. Μαρίνα, Πλατανιά, Γεράνι, Μάλεμε, Ταυρωνίτη, Κολυμπάρι.

ΧΑΝΙΑ3Στη συνέχεια οι Συναγωνιστές μετέβησαν στην πόλη της Κισσάμου, όπου η υποδοχή των πολιτών ήταν πολύ θερμή, όπως εξ’ άλλου συνέβαινε σε ολόκληρη τη διαδρομή, όπου οι κόρνες των αυτοκινήτων και οι επευφημίες ήταν συνεχείς. Αμέσως μετά η μηχανοκίνητη πορεία επέστρεψε στην πόλη των Χανίων από διαφορετική είσοδο, περνώντας κι από άλλες περιοχές της πόλης και κατέληξε στο γραφείο της Τ.Ο. Χανίων.

ΧΑΝΙΑ4

ΧΑΝΙΑ5

ΧΑΝΙΑ: Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-chania-perama-kalamata-lasita#.Udm6YvlM_RM#ixzz2YO7jxU6T

Comments Off on Δραστηριότητες τοπικής Χανίων

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.