Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Πόσα άλλα γελοία ψέματα θα πούνε τα τρομαγμένα παπαγαλάκια του συστήματος για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τους Χρυσαυγίτες; Τώρα ανακαλύψανε και «Χρυσαυγίτη»… λιποτάκτη; Είναι δυνατόν βρε γελοίοι, Χρυσαγίτης – που οι περισσότεροι από Εμάς έχουμε υπηρετήσει την Πατρίδα από μάχιμες θέσεις, γιατί αυτό είναι το καθήκον μας – να αρνηθεί το υπέρτατο χρέος στο Έθνος; Μήπως μπερδέψατε τους Χρυσαυγίτες με τους εθνομηδενιστές αρνητές στράτευσης ή με τους μπούληδες των κομματικών στρατών που κάνουν την θητεία τους στα γραφεία και στα σπίτια τους; Όσο υπάρχει Χρυσαυγίτης λιποτάκτης, άλλο τόσο ο Αντετοκούμπου είναι Έλληνας! Έλεος…

Γ. Τ.

Ο μαϊμού “Χρυσαυγίτης”… Ι-5 ψάρωσε τη Φώφη! Γελάνε οι πέτρες στο ΥΠΕΘΑ

Έχουν ξεπουλήσει τη χώρα μέχρις εσχάτων οι δημοκράτες του ψεύδους. Την χώρα που κάποτε κάποιοι έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία, αυτοί σήμερα την ξεφτιλίζουν στο όνομα της σωτηρίας, του ψεύδους και της απάτης. Κάνοντας τα ελληνικά νοικοκυριά έρμαιο των αιμοβόρων τροϊκακών. Φοβούνται τις εκλογές, γιατί η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει. Αργά η γρήγορα όμως θα γίνουν εκλογές και θα ξεβρωμίσει ο τόπος!

Η λίστα των τουρκικών παραβιάσεων και της ντροπής του Υπουργείου Αμύνης

Συνέχεια λένε ότι η Χρυσή Αυγή είναι φασίστες γιατί έτσι τους συμφέρει. Μόνο που τα μέτρα που παίρνονται εναντίον του Ελληνικού λαού, αυτά είναι εξ ολοκλήρου Φασιστικά διότι εφαρμόζονται άνευ της συναινέσεως του, από μη εκλεγμένη κυβέρνηση .Γιατί αν θεωρηθεί το ΠΑΣΟΚ εκλεγμένο κόμμα τότε να πάμε να πνιγούμε ολοι, όπως επίσης και η Ν.Δ. δεν έχει ακόμα απαντήσει για την προεκλογική νομιμοποίηση χιλιάδων παρανόμων αλλοδαπών που τους έδωσε δικαίωμα ψήφου, βλέπε Καμινη. Τελικά από ότι φαίνεται τους Ισλαμιστές που δεν τους θέλουν στην Αίγυπτο εμείς στην μικρή Ελλάδα θα τους βάλουμε και στα σπίτια μας και για την αλήθεια του πράγματος ας κάνει κάποιος μια βόλτα από τις Αχαρνές να το διαπιστώσει. Δεν υπάρχει βενζινάδικο και άλλες επιχειρήσεις που να μην απασχολούν Αφγανούς, Πακιστανούς και ότι άλλο από τις ράτσες αυτές έχουν έρθει στην χώρα μας παρανόμως με την δικαιολογία του πολιτικού άσυλου. Φτάνει πια το παραμύθι. Όποιος μιλάει και φέρεται εναντίον αυτών θεωρείται ρατσιστής. Εχει πάει κανείς από όλους που εύκολα το λένε σε αυτές τις χώρες και να φοράει το σύμβολο της θρησκείας μας, τον Σταυρό; Κινδυνεύει να χάσει και το κεφάλι του! Κάντε κάτι, γιατί είστε η μόνοι ελπίδα για την πατρίδα μας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καθηγητάδες τρεις κι εχάθη η Πατρίς!

Συναγωνιστές, το μήνυμα προς τον ελληνικό λαό είναι μια εθνικιστική, ελληνική, αντάξια της καταγωγής μας, απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, προς τους απανταχού ανθέλληνες, προσκυνημένους, προδότες! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ! ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Συνέντευξη του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Extra – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-iouliou-2013#.UdiamflM_RM#ixzz2YJ7ZuA8k

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.