Συνεργασία: Μέσα “ενημέρωσης” και προπαγάνδας – Η άλλη συνεκδοχή

mme-diaplekomena__article

Ένα αντιλαϊκό και αντεθνικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται απαραιτήτως τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης για να καθοδηγεί την κοινή γνώμη. Στα ανεξάρτητα κράτη, η εκάστοτε κυβέρνηση ταυτίζεται (λειτουργικά αν όχι και δομικά) με το σύστημα και ελέγχει τα κρατικά μέσα μαζικής επιρροής με τα οποία ασκεί την δική της επιρροή και εξισορροπεί τα ιδιωτικά σε περίπτωση που αυτά αντιπολιτεύονται. Με την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία ο έλεγχος των «μέσων μαζικής προπαγάνδας» αλλάζει κυρίους και δίδεται η περιστασιακή ευκαιρία να ακούγονται κάποιες απόψεις, έστω και στοιχειωδώς διαφορετικές από αυτές του οικονομικού κατεστημένου των μεγαλοεργολάβων που ελέγχει τα ιδιωτικά με πάγια συναίνεση στους ντόπιους και ξένους εξουσιαστές.

Η σημερινή Ελλάδα ευρίσκεται υπό την κατοχή του διεθνούς σιωνιστικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και η πλήρης υποταγή της σε αυτό απαιτεί και τον πλήρη έλεγχο τόσο των κρατικών όσο και των ιδιωτικών μέσων προπαγάνδας.

Με τα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλλονται στην Πατρίδα μας από τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, υπάρχει για το Καθεστώς και ο στατιστικά απίθανος κίνδυνος να καταλάβει την εξουσία η Χρυσή Αυγή (sic), η οποία είναι και το μόνο κόμμα που δεν ελέγχεται από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, οπότε μέχρι τις επόμενες εκλογές πρέπει ουσιαστικά να ιδιωτικοποιηθούν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ώστε αφ’ ενός να προλάβουν να εκβιάσουν την κοινή γνώμη και αφ’ ετέρου σε περίπτωση αστοχίας των εθνοαποδομητικών δυνάμεων στις εκλογές να ασκούν αντιπολίτευση σε μιαν απίθανα πιθανή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που οπωσδήποτε θα εναντιωνόταν στο διεθνές σιωνιστικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το εν εξελίξει «Πείραμα της Ελλάδος» είναι εξόχως σημαντικό για αυτούς, όπως απέδειξαν και τα δήθεν «λάθη του ΔΝΤ», την εμπλοκή του οποίου είχε ζητήσει πιεστικά η κα Μέρκελ για να δώσει την τεχνογνωσία του, στην σωτηρία των δανειστών που κινδυνεύουν από πτωχεύσεις υπερχρεωμένων κρατών. Η Ελλάς αν και περιστασιακά άοπλη και φαινομενικά μωρή από την ανικανότητα της μνημονιακής κυβέρνησης, είναι ο άμεσος κληρονόμος του πολιτισμού που δίνει αξία στο ανθρώπινο πρόσωπο. Η εξαφάνισή της θα επιτρέψει στις απάνθρωπες δυνάμεις οικονομικής κατοχής να αλλοιώσουν αυτόν τον πολιτισμό και να χειρίζονται τους πληθυσμούς των Εθνών ως άτομα – μέλη συνόλων οικονομικών μονάδων και όχι ως πρόσωπα κοινωνούντων ανθρώπων.

Η κατάληψη της ΕΡΤ από τα ΜΑΤ και η εκδίωξη των εργαζομένων στο κτίριο σε αυτό το σχέδιο αποσκοπεί και όχι στην αποκατάσταση της δήθεν «Δημοσίας Τάξεως». Δεν ψυχοπονέθηκε ξάφνου ο εσμός των σοσιαλφιλελεύθερων εξουσιαστών για το θρασύ παρακομμουνιστικό σκυλολόϊ και την αναρχότροπη αριστεράντζα που ο ίδιος εθνοδιαλυτικός εσμός διόρισε και ανέχθηκε. Ούτε νοιάστηκαν για το οικονομικό ξεσάλωμα των χρυσοκανθάρων της ΕΡΤ.  Δεν ανασυγκροτούνται  υπέρ του Λαού τα γερά δομημένα πολιτικοοικονομικά  συμφέροντα της μεταπολίτευσης με «γενικούς κουμανταδόρους της ανασυγκρότησης» τύπου μεταπολιτευτικών – μνημονιακών Καψήδων, χαϊδεμένων παραγώγων της μεταπολίτευσης με «αριστερό άρωμα». Όμως δεν γέννησαν την κρίση των μακροοικονομικών μεγεθών τα κρατικοδίαιτα παράσιτα της ΕΡΤ (άσχετα με το τυφλό μίσος σχεδόν της ολότητας των υπαλλήλων της και την προθυμία τους ενάντια στο Κίνημά μας).

Συνεπώς η δικαιολογία για την μείωση των δημοσίων υπαλλήλων και η δήθεν προσέλκυση επενδύσεων δεν πείθουν πλέον ούτε τους πιο καλοπροαίρετους ανόητους. Προφανώς οι επενδύσεις είναι ωφέλιμες για την πατρίδα μόνον όταν αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το έλλειμμα εξωτερικών συναλλαγών, ενώ συγχρόνως βοηθούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και όχι εις βάρος αυτού. Δεν θέλουμε την ευημερία των αριθμών όπως συμβαίνει στην Κίνα και την Ινδία αλλά τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων του Λαού μας.

Μέχρι τώρα ο Εχθρός ήταν αόρατος, κρυμμένος στη θολούρα οικονομοτεχνικών όρων που δεν καταλαβαίνει ο λαός, ιδίως όταν έχει υποστεί συστηματικό εκμαυλισμό από τους εμπαθείς αντιχρυσαυγίτες κυρίους, τους φερ ειπείν «καθεστωτικούς παπαγάλους της καταστροφής» (λέγε με Πρετεντέρη, «Μπάμπη», Παπαχελά).

Σήμερα ο Εχθρός έχει αποθρασυνθεί και νομίζοντας ότι έχει φθάσει στο τελικό στάδιο κυριαρχίας του δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ενώ χρησιμοποιεί απροσχημάτιστα κάθε μηχανισμό για να μη ξεφύγει ο αγελαίος κόσμος από το μονόδρομο της αυτοκαταστροφικής υπακοής. Έτσι θ’ αντικαταστήσει τις ξεχαρβαλωμένες από την πολλή χρήση  αριστερές μπαγκατέλες παλαιάς κοπής, με φρέσκο «πράγμα», πιο λειτουργικό και πονηρεμένο. Ποσώς μας νοιάζει για τις χορτασμένες βδέλλες της αποπληροφόρησης. Δυό πτυχές έχει η αντίθεσή μας στην καινούργια αιφνίδια καθεστωτική λοβιτούρα: Προστασία της επιβίωσης των ολίγων φιλότιμα εργαζομένων στον τομέα των ΜΜΕ, ώστε να μη συμπαρασυρθούν από τα χρυσωμένα απόβλητα την ώρα της κάθαρσης.

Και κυρίως άρνηση του χαλκευμένου ψευτοδιλήμματος: ή ατέλειωτο γλεντοκόπι ξεσάλωτων εθνοαποδομητών  επ ονόματι της «δημοκρατίας» ή  καλλιέργεια επιτήδειων καθωσπρέπει λακέδων και λιβανιστών των ξενόδουλων κυβερνώντων! Η αντίσταση στα σχέδια του εχθρού δεν είναι συνδικαλιστικό ζήτημα υπεράσπισης μιας μερίδας εργαζομένων. Η γενικευμένη αντίσταση αποτελεί Εθνικό Καθήκον όλων των Ελλήνων κατά των κατακτητών και των διορισμένων κυβερνήσεών τους.

Χρήστος Μεϊντανάς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-mesa-enhmerwshs-kai-propagandas-h-allh-sunekdochh#.UdsyyvlM_RM#ixzz2YUcvNB39

1 Comment

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

One response to “Συνεργασία: Μέσα “ενημέρωσης” και προπαγάνδας – Η άλλη συνεκδοχή

 1. Κεφ.11. Δημοσιογράφοι – Εταίρες

  “Η δουλειά μας δέν ειναι να δίνουμε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν…αλλά ότι αποφασίζουμε εμείς πως πρέπει να έχουν”…
  Ρίτσαρντ Σάλαντ..πρώην Πρόεδρος του CBS.

  Γίγαντες της ενημέρωσης που ανήκουν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων, στο ΝΑΤΟ, στη Λέσχη της Ρώμης και στην Τριμερή Επιτροπή ελέγχουν το παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών.

  Μέσω των χρημάτων τους οι Ροκφέλερ εξουσιάζουν τα ΜΜΕ. Μέσω των ΜΜΕ η οικογένεια εξασφάλισε και τον έλεγχο της κοινής γνώμης. Με τον έλεγχο της κοινής γνώμης ελέγχουν και τους πολιτικούς. Με τον έλεγχο των πολιτικών ξεκινούν να κατακτήσουν τον έλεγχο του έθνους.

  Με αυτό τον τρόπο οι πολιτικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο θα υποχρεωθούν να υποταχθούν στις “ανάγκες των Κυρίαρχων του Κόσμου”.

  Ο παγκόσμιος “ελεύθερος τύπος” βρίσκεται στο έλεος της Λέσχης,,, η οποία διασπείρει την προσυμφωνημένη προπαγάνδα.

  αποσπάσματα.

  10 σελίδες αφιέρωμα για τα ΜΜΕ.

  πηγή: Ντάνιελ Εστουλίν κεφ.11. Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

  Σχόλια
  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ερμηνεύεται – κατανοείται ως αυτοσεβασμός, συνείδηση των δικαιωμάτων και της αξίας του ανθρώπου.
  Στην καθημερινή συνείδηση η αξιοπρέπεια του ανθρώπου συνιστά συνείδηση, πρώτον, των δικαιωμάτων του….. και δεύτερον, της αξίας της προσωπικότητάς του.

  Κάθε άνθρωπος, που ζει μέσα σε μια κοινωνία, μαθαίνει και μεγαλώνει με ένα σύστημα αρετών και αξιών, που οφείλει να τις προβάλλει και να τις αναπτύσσει για το καλό το δικό του και της κοινωνίας.
  Με τον τρόπο αυτό, το ήθος του κάθε ανθρώπου είναι η αντικειμενική του αξιολόγηση με βάση την κλίμακα των αρετών που έχει αποδεχτεί ολόκληρη η κοινωνία. ………….Ουδόλως οφείλει να κρίνεται υποκειμενικά από κάθε άνθρωπο ξεχωριστά .
  Είναι η έκφραση του τρόπου κοινωνικής ύπαρξής του.
  Πολλοί άνθρωποι αγνοούν την πραγματική προέκταση του ήθους και χρησιμοποιούν τον όρο κατά το δοκούν

  Η αξιο-πρέπεια σημαίνει ότι γίνομαι Αξιος σύμφωνα με τους αξιακούς κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς της κοινωνίας που συμμετέχω.

  Ανθρώπινη αξιοπρέπεια…. είναι ο σεβασμός της προσωπικότητάς μας και ο σεβασμός για την προσωπικότητα των άλλων.
  Η επιδίωξη του σεβασμού των ανθρώπων ,γύρω σου, προϋποθέτει να τους σεβαστείς και εσύ.
  Ο άνθρωπος ορίζει την ατομική του αξιοπρέπεια με βάση αυτά που διδάχθηκε και βιώνει μέσα στην κοινωνία υιοθετώντας τη συμπεριφορά που του επιβάλλει.

  Το ήθος και η αξιοπρέπεια είναι ένα σημαντικό δίδυμο αξιών που στολίζουν την ζωή μας και δικαιολογούν την αυτοεκτίμηση – περηφάνια που νιώθουμε για τον εαυτό μας.

  ????????????????????????????????????????????????

  “Καθένας απο μας ειναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
  Στο επίπεδο που συζητάμε, η πραγματική σκέψη ειναι το πρώτο. Κλείστε την τηλεόραση σας.
  Ο Μεγάλος Αδελφός δέν ειναι μόνο το Μεγάλο, Κακό Κράτος που μας παρακολουθεί’ είμαστε εμείς, οι άνθρωποι, που ανοίγουμε την τηλεόραση και τους αφήνουμε να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με σκουπίδια που μας ταίζουν ως μέρος της καθημερινής διατροφής μας. Σε όλο τον κόσμο σήμερα, λόγω της ευρείας κατάρρευσης της πραγματικής εκπαίδευσης και τον εξευτελισμό της τηλεόρασης και του τύπου, πολλοί άνθρωποι θα πιστέψουν οτιδήποτε τους πουν αυτοί που είναι…………. απο πάνω.!!!
  Η μαγεία της τηλεόρασης ..αντί να ξεθυμαίνει…γίνεται ισχυρότερη.
  Η σκέψη είναι κοπιαστική.
  Η ανεξάρτητη σκέψη είναι πολύ κοπιαστική, γιατί απαιτεί απο το άτομο να μελετά, να διαβάζει, να κατανοεί.
  Η κατανόηση φέρνει την ευθύνη, η οποία επιφέρει προσωπική δράση για να διατηρηθούν οι ελευθερίες και τα δικαιώματα μας.
  Θα πρέπει να αμφισβητούμε κάθε τι που μας λένε.
  Θα πρέπει να σκεπτόμαστε απο μόνοι μας.
  Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας αξίες… και να αγαπάμε, μη βλαπτικά, ο ένας τόν άλλον….διότι Είναι πράγματι πολύ ευκολότερο να μας λένε τι να κάνουμε, τι να λέμε και τι να σκεπτόμαστε”.

  αποσπάσματα Απο το μπέστ σέλερ..Βιβλ.του Ντάνιελ Εστουλίν.
  “Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπερκγ” – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων – Τριμερής Επιτροπή.

  Σχόλιο μας

  Υπενθυμίζουμε απο την Ιστορία ότι κάτι αντίστοιχο με τις σημερινές τραγικές συνθήκες που βιώνει η Χώρα μας…είχε συμβεί στην Αρχαία Αθήνα γύρω στο 500 π.Χ. τέτοιας μορφής ίδια κατάσταση που μας κάνει να δηλώνουμε ότι η Ιστορία…. Επαναλαμβάνεται.
  Το 70% του Αθηναικού πληθυσμού ή ήταν ήδη δούλοι ή θα γινόντουσαν πολύ σύντομα.
  Το 30% συνομωτούσε για να καταλάβει την Εξουσία δηλ. να σφάξει τους τοκογλύφους που υποδούλωσαν τον πληθυσμό επειδή δέν ειχε να πληρώσει τα χρέη του. ( μήπως τούτο θυμίζει κάτι απο την παρούσα κατάσταση ?;;;; ) βιβλ…κείμενα Αριστοτέλη.

  και ο Νοών νοείτω.

  Μαρκαράς Πολύκαρπος

  Παρασχάκης Γιώργος

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com