Τα μνημονιακά υποχείρια των ισλαμιστών προχωρούν στην ανέγερση τεμένους στην Αθήνα

islam-propylaia2__article

Ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό με τις υποτιθέμενες σκληρές διαπραγματεύσεις προκειμένου να λάβει η χώρα τη δόση των 8,1 δισ. από τους δανειστές, η κυβέρνηση της υποταγής και του ραγιαδισμού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό! Σήμερα μάλιστα, η ΕΥΔΕΚ (Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών), προχωρά εσπευσμένα στη δημοπράτηση του έργου, παρότι εκκρεμεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή Ελλήνων πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του.

Η βιασύνη της κυβέρνησης για την άμεση κατασκευή του έργου, καταδεικνύει και τον ανθελληνισμό της. Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι η ανέγερση του ισλαμικού τεμένους ήταν απαίτηση του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, κατά τις συνομιλίες που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ και στην Κωνσταντινούπολη. Αποδεικνύεται λοιπόν, πως η κυβέρνηση των υποτακτικών σπεύδει να ικανοποιήσει τις τουρκικές απαιτήσεις, γενόμενη στην πράξη, δορυφόρος της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Αναμενόμενο λοιπόν, οι εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) των ισλαμιστών που βρίσκονται παρανόμως στην Ελλάδα, να διακρίνουν στον Τούρκο πρωθυπουργό και κατ’ επέκταση στην ίδια την Τουρκία, τον φυσικό τους προστάτη. Τις συνέπειες αυτών των προδοτικών κυβερνητικών αποφάσεων, καθίσταται βέβαιο πως θα τις βιώσει ο Ελληνικός Λαός στο πολύ κοντινό μέλλον.

Επιπρόσθετα, ενώ τα κυβερνητικά στελέχη παριστάνουν τους ευαισθητοποιημένους επί του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, υποσχόμενοι στους Έλληνες δράσεις για την επίλυσή του, στην πραγματικότητα, παραχωρούν πλήρη δικαιώματα σε λαθροεισβολείς οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα παράνομα και διαβιούν παρασιτικά εις βάρος του Ελληνικού Λαού, δολοφονώντας, βιάζοντας και κλέβοντας. Την ίδια δηλαδή ώρα κατά την οποία περιοχές της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε γκέτο εγκληματικότητας συμμοριών λαθρομεταναστών – υπό την ανοχή των διεθνιστών της αριστεράς και της δεξιάς- όπου οι Έλληνες φοβούνται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους, η κυβέρνηση επιβραβεύει τους παράνομους εισβολείς, παραχωρώντας τους με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, ισλαμικό τέμενος, όπου οι πράκτορες ισλαμικών εθνών θα δύνανται να εξαπολύσουν ανενόχλητοι την μισελληνική τους προπαγάνδα. Οι μέρες στις οποίες, θα εφαρμόζεται στις πόλεις και στα χωριά της Ελλάδος η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος, είναι εγγύτερες από ποτέ!

Το όλο σκηνικό βέβαια, είχε προσχεδιασθεί από τους προδότες της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους διεθνείς τους εταίρους, την ανέγερση του τζαμιού ως «χτύπημα κατά του ρατσισμού» της ελληνικής κοινωνίας. Όσο όμως και να πανηγυρίζουν οι δήθεν ανθρωπιστές της κυβέρνησης που εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό και τον αφήνει έρμαιο στην εγκληματική δράση εκατομμυρίων φανατικών ισλαμιστών (των οποίων το πολιτισμικό επίπεδο βλέπουμε στη Συρία), αλλά και της όψιμα φιλοισλαμικής και κατά τ’ άλλα άθεης Αριστεράς, ο Ελληνικός Λαός είναι εκείνος που θα αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον της Πατρίδος και των παιδιών του: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mnhmoniakh-sugkubernhsh-upocheirio-twn-islamistwn-prochwra-thn-anegersh-t#.UdyOYvlM_RM#ixzz2YaiXRlCT

Comments Off on Τα μνημονιακά υποχείρια των ισλαμιστών προχωρούν στην ανέγερση τεμένους στην Αθήνα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.