Δημοσκόποι για τα πανηγύρια: καλύτερη αντιπολίτευση η ΔΗΜΑΡ από την Χρυσή Αυγή!!!

gkalop_0-3__article

Σοκ και δέος στο κατεστημένο έχει προκαλέσει η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν με καραστημένες δημοσκοπήσεις και με την τακτική της στρουθοκαμήλου… Το Εθνικιστικό ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

Σε μια καλοστημένη παράσταση όπου όλο το αντισυνταγματικό τόξο έβριζε την Χρυσή Αυγή, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΥΣΑ, ο ΣΚΑΪ και η Public Issue παρουσίασαν μια δημοσκόπηση κυριολεκτικά για τα πανηγύρια! Στην χθεσινή εκπομπή της Σίας Κοσσιώνη, η οποία τήρησε για ακόμη μια φορά την δέσμευσή της για απόλυτο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγήςεμφανίστηκαν ποσοστά που προκαλούν τον γέλωτα και δεν έχουν την παραμικρή σύνδεση με την πραγματικότητα και την ελληνική κοινωνία.

Πέραν του γεγονότος πως οι “ψαλιδοχέρηδες” της Public Issue ανακάλυψαν έστω και οριακή μείωση των ποσοστών μας, ξεπερνά τα όρια της φαντασίας η κάρτα για το καλύτερο κόμμα της Αντιπολίτευσης, όπου η Χρυσή Αυγή είναι στην τελευταία θέση κάτω κι από την… ΔΗΜΑΡ!

Τα ψέμματα και οι τερατολογίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ εμφανίζονται ενισχυμένοι (!). Το μόνο ίσως στοιχείο που αντανακλά την πραγματικότητα είναι η κάθετη πτώση της ΔΗΜΑΡ, η οποία αφού επιτέλεσε τον ρόλο της ως δεκανίκι του συστήματος πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων. Γνωρίζουμε πολύ καλά, κάτι που φαίνεται καθημερινά από την θερμή υποδοχή παντού στην ελληνική κοινωνία, πως η Χρυσή Αυγή είναι πολύ ψηλά με ποσοστά που αγγίζουν το 20% και καμία στημένη και ψεύτικη δημοσκόπηση δεν θα μπορέσει να αναχαιτίσει το Εθνικιστικό ποτάμι!

Υ.Γ.: Ένα άλλο επιμύθιο της βραδιάς ήταν ότι οι Καμμένοι ΑΝ.ΕΛ. παρακαλάνε να γίνουν δεκανίκι του Σύριζα και να δουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Τους διαφεύγει πως όσοι νεο-πασοκτζήδες θέλουν να κυβερνήσει ο made in usa… dear Alexis θα πάνε σ’ αυτόν κατευθείαν και όχι μέσω Καμμένου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmoskopoi-gia-ta-panhguria-kaluterh-antipoliteush-h-dhmar-apo-thn-chrush-a#.Ud6MAvlM_RM#ixzz2YjTcXgdo

Comments Off on Δημοσκόποι για τα πανηγύρια: καλύτερη αντιπολίτευση η ΔΗΜΑΡ από την Χρυσή Αυγή!!!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.