Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στη Νεμέα (Βίντεο)

ΝΕΜΕΑ νγμ1

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή συγκέντρωση στην Δημαρχεία της Νεμέας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είχε ανακοινωθεί ότι θα λάμβανε χώρα το βράδυ της 13ης Αυγούστου 2013, με θέμα τα σκουπίδια μείζον θέμα για τους κατοίκους της περιοχής και ομιλητές τον Σ. Μπούκουρα βουλευτή Κορινθίας, τον Η. Παναγιώταρο βουλευτή Β’ Αθηνών.

ΝΕΜΕΑ ολοιΤην εκδήλωση τίμησε με την έκτακτη παρουσία του ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον τοπικό τύπο και ακολούθως έβγαλε έναν δυναμικό πολιτικό λόγο στο κατάμεστο Δημαρχείο της Νεμέας.

ΝΕΜΕΑ νγμ2Η ομιλία του διεκόπη πολλές φορές από τα χειροκροτήματα των παρισταμένων. Σε αυτήν αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν σε ολόκληρη τη χώρα οι Έλληνες αγρότες, οι οποίοι ευρίσκονται κυριολεκτικά στο απόσπασμα της συγκυβέρνησης του Μνημονίου. Κατήγγειλε με σφοδρότητα την διαπλοκή η οποία υπάρχει στα δημόσια έργα για δεκαετίες ολόκληρες και συνεχίζεται και σήμερα αφού το καθεστώς της διαφθοράς και των «ημετέρων» επικρατεί και στην παρούσα πολιτική κατάσταση. Δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου. Κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση Σαμαρά και τα ΜΜΕ της διαπλοκής για το βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής και είπε χαρακτηριστικά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει πίσω και ούτε πρόκειται να την σταματήσουν οι ψεύτες και οι κλέφτες!

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Νεμέας μιας πόλεως της Πελοποννήσου στην οποία υπάρχει ως γνωστόν γραφείο της Χρυσής Αυγής.

Η άφιξη του Αρχηγού και η ενημέρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Νεμέα:

[youtube=http://youtu.be/RMfTwayihBA]

Συνέντευξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής:

[youtube=http://youtu.be/uGJ8nlD4g9I]

Σε λίγο θα γίνει ανάρτηση ολόκληρης της ομιλίας του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου στο Δημαρχείο της Νεμέας.

6 Comments

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ