Σόρος, Κον Μπεντίτ: “Βάλτε φρένο στην Χρυσή Αυγή!” – Ένα προφητικό άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

 

Το προφητικό άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, το οποίο γράφηκε πριν ένα χρόνο (12/11/2012)

Στην τελική ευθεία ευρίσκεται πλέον η χώρα για την υπερψήφιση των λεγόμενων μέτρων του Μνημονίου, μέτρων τα οποία δεν πρόκειται να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο και θα οδηγήσουν ακόμη πιο κοντά προς το χάος την Πατρίδα μας! Το Κίνημά μας ήταν εξ αρχής ξεκάθαρα, και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου και Ιουνίου του 2012, από το 2010 ακόμη ήμασταν σταθερά αντίθετοι στην υπαγωγή της Πατρίδας μας στο έλεος των παγκόσμιων τοκογλύφων. Αυτό είναι κυρίως και η αιτία για την οποία μας πολεμούν τόσο σκληρά τα ΜΜΕ των χρυσοκάνθαρων της διαπλοκής, οι οποίοι με κάθε τρόπο στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική του Μνημονίου.

Έχουν δε το θράσος να μας κατηγορούν για το τι θα κάναμε σε μία κατοχή, κατά την οποία ήμασταν αγέννητοι, πριν 70 ολόκληρα χρόνια, την ίδια στιγμή που αυτοί στηρίζουν με κάθε τρόπο την σημερινή κατοχή της χώρας μας από τους ξένους!

Δηλώνουμε με κάθε τρόπο ότι είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα, αυτοί όμως μας αποκαλούν “νεοναζί” και μας φορτώνουν το οποιοδήποτε περιστατικό βίας συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα!

Μέχρι και την δολοφονία ενός λαθρομετανάστη στην οδό Αναξαγόρα στην Ομόνοια πριν λίγο καιρό, την φόρτωσαν σε εμάς, με επίσημες δηλώσεις τους υπουργοί και κόμματα! Η μεγάλη τους απογοήτευση όμως είναι ότι η λάσπη τους δεν πιάνει και αντί να μειώνεται το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχώς ανεβαίνει…

Ο σκοπός της εξαθλίωσης

Μακριά από μας η όποια καταστροφολογία. Σίγουρα το Μνημόνιο και τα μέτρα δεν είναι γεγονός πρωτοφανές στην νεοελληνική ιστορία. Η Ελλάδα πιστεύουμε ότι θα βρει την δύναμη να αντισταθεί. Ότι θα σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ότι θα ξεπεράσει και αυτήν την πραγματικά δύσκολη περίσταση.

Όμως, μέσα στο όλο σκηνικό πρέπει να συνυπολογίσουμε και δύο παράγοντες. Ο πρώτος παράγοντας είναι η ολέθρια πολιτική των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης, η οποία σκορπά το χάος (ιδιαίτερα στην περιοχή μας), διαλύει κράτη, προκαλεί θρησκευτικούς πολέμους και δημιουργεί ένα τεράστιο κύμα προσφύγων, πολλοί από τους οποίους έρχονται στην Πατρίδα μας. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ο δημογραφικός θάνατος που απειλεί το Έθνος μας, ο οποίος θάνατος παίρνει διαστάσεις εφιαλτικές από το γεγονός ότι εκατομμύρια αφρικανοί και ασιάτες έχουν έρθει στην Πατρίδα μας και επιχειρείται πλέον φανερά η εφαρμογή του σχεδίου του Ιμπραήμ για εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδας!

Η φτώχεια θα έρθει και πιθανώς θα παρέλθει. Η εθνολογική αλλοίωση όμως θα παραμείνει.

Φαίνεται πως ο Ελληνισμός τους ενοχλεί πολύ… και θέλουν να εξαφανίσουν την εθνική του ταυτότητα. Ιδού και ο σκοπός του περίφημου Μνημονίου, της τεχνητής χρεωκοπίας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού: Να μην υπάρχει αντίσταση! Γιατί λαός εξαθλιωμένος δεν έχει το κουράγιο να αντισταθεί και ενάντια σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία ακριβώς για να απαξιώσουν παρουσιάζουν σαν μία “εγκληματική συμμορία”!

Κον-Μπεντίτ κατά Χρυσής Αυγής

Στην προσπάθειά τους να μη υπάρξει αληθινή εθνική αντίσταση στην Ελλάδα οι εντόπιοι μεγαλοεργολάβοι της λάσπης ζητούν ενισχύσεις και από το εξωτερικό και έτσι επιστράτευσαν και τον γνωστό Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, αυτόν τον «προοδευτικό» που χειροκροτούσε τους αμερικάνους όταν βομβάρδιζαν την Σερβία, ο οποίος Ντανιέλ σε συνέντευξή του στο ΒΗΜA της περασμένης Κυριακής δήλωσε σχετικά:

«… Η Χρυσή Αυγή αναπαριστά μια απειλή για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Αν και από θέση αρχής είμαι γενικά απρόθυμος να συναινέσω στο να τίθενται με ευκολία πολιτικά κόμματα εκτός νόμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν πολλά στοιχεία έκνομων δράσεων. Το κόμμα αυτό χρησιμοποιεί βία, επιτίθεται σε ανθρώπους, υπάρχουν πλέον ουσιώδεις μαρτυρίες για το γεγονός ότι μετέχει σε παραστρατιωτικές δραστηριότητες. Άρα, υπάρχει και η δυνατότητα μέσα από μία νόμιμη αποδεικτική διαδικασία να τεκμηριωθούν οι παράνομες δραστηριότητες αυτού του κόμματος και ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός νόμου».

Η λογική απορία που τίθεται είναι γιατί όλα αυτά; Απειλείται το παγκόσμιο οικοδόμημα από το 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Ή μήπως απειλείται; Όσο για αυτά που λέει ο κόκκινος Ντάνι αποτελούν ακατάσχετη ψευδολογία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα και καταδικάζει κάθε παράνομη δραστηριότητα. Όσο για τα περιστατικά βίας, τα οποία δυστυχώς συμβαίνουν σε ολόκληρη τη χώρα, αποτελούν κοινωνικό φαινόμενο και μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα. Δεν ευθύνεται για όλα αυτά η Χρυσή Αυγή, εκτός εάν ο κόκκινος Ντάνι πιστεύει στη συλλογική ευθύνη… και με τον αυταρχικό αυτό σκεπτικό επιθυμεί να τεθεί ένα νόμιμο κόμμα εκτός νόμου. Δεν τους έφθανε όμως ο κόκκινος Ντάνι. Επιστράτευσαν ακόμη και αυτόν τον ίδιο τον Τζωρτζ Σόρος. Όπως έγραψε μάλιστα η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, στο επίκεντρο του συνεδρίου του συμβουλίου για το μέλλον της Ευρώπης, που έγινε στο Βερολίνο πρόσφατα ετέθη το θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σας παραθέτω σχετικό απόσπασμα από το δημοσίευμα:

«Η λαθρομετανάστευση και η δράση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου Συμβούλιο για το μέλλον της Ευρώπης, που έγινε στο Βερολίνο. NEA, Βερολίνο Γιώργος Παππάς, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012: Το οξύ πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα αλλά και τη δράση της Χρυσής Αυγής ανέδειξε ο μεγιστάνας των αγορών Τζορτζ Σόρος από το βήμα του συνεδρίου Συμβούλιο για το μέλλον της Ευρώπης.»

Όμως δεν έφτανε μόνον αυτό. Έφτασαν στο σημείο να γράψει άρθρο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτός ο ίδιος ο Τζωρτζ Σόρος.

Όταν ο Τζώρτζ Σόρος μίλησε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάλιστα, φτάσαμε μέχρι αυτού του σημείου (μεγάλη η χάρη μας!), ο ίδιος ο Τζωρτζ Σόρος ο μέντορας του πλανητάρχη Ομπάμα, ο παγκόσμιος μεγιστάνας του χρήματος, να γράψει άρθρο στα ΝΕΑ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Ακόμη και τον Τζωρτζ Σόρος τον απασχολεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είναι τόσο επικίνδυνες, λοιπόν, οι Ιδέες; Είναι τόσο επικίνδυνο να υπάρχουν κάποιοι απροσκύνητοι σε έναν κόσμο προσκυνημένο; Φαίνεται πως ναι! Από το άρθρο του Τζωρτζ Σόρος στα ΝΕΑ, λοιπόν και το παρακάτω:

«Αλληλεγγύη για την Ελλάδα – Η στήριξη των μεταναστών θα βάλει φρένο στη Χρυσή Αυγή, ΤΑ ΝΕΑ / PROJECT SYNDICATE / Του George Soros: «…Πρόσφατα δημιούργησα μια Πρωτοβουλία Ανοικτής Κοινωνίας για την Ευρώπη (OSIFE). Συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει είναι εκεί όπου οι τρέχουσες πολιτικές έχουν δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση: στην Ελλάδα… Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σπίτια αλληλεγγύης στην Ελλάδα, τα οποία θα μπορούσαν να λειτουργούν σαν κοινωνικά κέντρα για τον τοπικό πληθυσμό και να παρέχουν τροφή και στέγη στους μετανάστες… Οι μετανάστες που δεν καταγράφονται και ζουν στους δρόμους δέχονται επιθέσεις από τους χούλιγκαν του νεοφασιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής… Σήμερα η Χρυσή Αυγή κερδίζει πολιτικό έδαφος παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες σε Έλληνες, ενώ επιτίθεται σε μετανάστες…»

Όλα δείχνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο και ένα εξαιρετικά “κακό παράδειγμα” για τους παγκόσμιους αφέντες. Θα έπρεπε, βέβαια, να ξέρουν ότι δεν είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έφερε τους λαθρομετανάστες στην χώρα και ότι ο αγώνας της είναι ένας νόμιμος πολιτικός αγώνας. Επαναλαμβάνω όμως ότι καθώς προκύπτει η καθαρή εθνική Ιδέα παραμένει εξαιρετικά σημαντικός κίνδυνος στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και αυτό φοβούνται.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των λακέδων του Μνημονίου σίγουρα δεν πείθουν τον λαό. Από την άλλη πλευρά αυτό που θέλουν είναι να επικρατήσει πέρα από την υλική εξαθλίωση και μία κατάπτωση κάθε ψυχικής δύναμης για αντίσταση στο χάος και στην υποτέλεια. Όχι! Δεν είναι όλα χαμένα. Περάσαμε και δυσκολότερες περιστάσεις σαν Έθνος και επιβιώσαμε! Πρέπει να δώσουμε και αυτή τη μάχη. Μη ξεχνάμε τον στοίχο του ποιητή:

“Η Ελλάδα πάντα ανάσταση μέσα απ’ το κρύο το χώμα.

Πάντα θά ‘χει ξαφνική και μια δευτέρα παρουσία.

Μην την κρατάτε στης λατρείας κλεισμένη τα μουσεία:

το τραγούδι το στερνό δεν το τραγούδησε. Όχι ακόμα”

Οι μεγάλοι αλαζόνες παίζουν τον ρόλο του Θεού, όμως δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβεροί μαθητευόμενοι μάγοι. Θέλουν την παγκόσμια εξουσία και τελικά θα σκορπίσουν το χάος και μέσα από το χάος θα ανατείλει ένας καινούργιος κόσμος μέγας! Πριν λίγες ημέρες από έναν τυφώνα βυθίστηκε στο σκοτάδι η παγκόσμια πρωτεύουσα των μεγάλων αφεντών του χρήματος, η Νέα Υόρκη.

Αποδείχθηκε, για μια ακόμη φορά, ότι παντοδύναμος είναι μόνον ο Θεός και καμμία υπερδύναμη όσα πυρηνικά και όσα κεφάλαια και εάν διαθέτει. Βυθίστηκε στο σκοτάδι η νέα Βαβυλώνα, την ίδια στιγμή που μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αχνοχαράζει στην Ελλάδα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/soros-kon-mpentit-balte-freno-sthn-chrush-augh-ena-profhtiko-arthro-tou-n.g#ixzz2iONpiFZu

Comments Off on Σόρος, Κον Μπεντίτ: “Βάλτε φρένο στην Χρυσή Αυγή!” – Ένα προφητικό άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.