Μία οφειλόμενη απάντηση στους “δημοκρατικούς” επικριτές μας

Μία οφειλόμενη απάντηση στους “δημοκρατικούς” επικριτές μας

Τους τελευταίους μήνες βλέπω να γίνεται ένα εμετικό παιχνίδι στις πλάτες αθώων ανθρώπων. Όσα λέγονται και ακούγονται μας προκαλούν άλλες φορές γέλιο και άλλες απέχθεια. Θα σταθώ όμως σε τρία βασικά σημεία τα οποία ξεπερνούν κάθε όριο της προσωπικής αλλά και της γενικότερης ελευθερίας του λόγου. 

Αρχικά, βιντεάκια τα οποία έχουν ληφθεί από την οικία τόσο τη δική μου όσο και των γονέων μου και τα οποία είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έχουν παρανόμως δοθεί στο φως της δημοσιότητας σα να είναι πειστήρια ενός υποτιθέμενου εγκλήματος. Βλέπετε δε βρέθηκαν ούτε ροζ βίντεο, ούτε σατανιστικές τελετές, ούτε φυσικά κανένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στοιχείο το οποίο να είναι πειστήριο κάποιου εγκλήματος. Με ένα τσίρκο λοιπόν, από τους αμφιβόλου ποιότητος δημοσιογράφους και μπλόγκερς, έχουν προσπαθήσει να στήσουν ένα νούμερο με λιοντάρια και φωτιές μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ΔΕΝ υπάρχουν ούτε λιοντάρια ούτε φωτιές. Παράνομα και ξεπερνώντας κάθε όριο δημοκρατικότητος ή έστω αξιοπρέπειας ξεφτυλίζονται μέρα με την ημέρα περισσότερο.

Δεύτερον, όσον αφορά τα “τρομερά” στοιχεία που ανακτήσανε από τις προσωπικές σελίδες κοινωνικής μου δικτύωσης πέραν του ότι είναι ανάξια σχολιασμού έχω να πω ένα πράγμα μόνο: Ε ΚΑΙ; Έγραφα ότι ήθελα ανώνυμα, ενώ δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, μιλώντας για ταινιές και μουσική. Ε λοιπόν προφυλακίστε με!

Σκοπίμως έγιναν δύο αναφορές η μία στο ότι είχα γράψει κάτι από μια ταινία που σκηνοθέτησε ένας Εβραίος (κάτι το οποίο δε γνώριζα και ούτε με αφορά διότι δεν είμαι όπως θέλουν να παρουσιάσουν ένα ον χωρίς προσωπικές προτιμήσεις ή κριτική ικανότητα) και η δεύτερη αναφορά πως όλα όσα έγραφα δείχνουν ότι πήγαινα κόντρα στον πατέρα μου ή την ιδεολογία μας. Φθηνά παιχνίδια εντυπωσιασμού που δεν αγγίζουν κανέναν. Με αφορμή αυτή την προσέγγιση αναφέρομαι στα πλέον άθλια σενάρια περί διχόνοιας και τσακωμών. Η σκοπιμότητα όλων αυτών των σεναρίων είναι προφανής μα και αστεία. Δε γνωρίζουν πως στη Χρυσή Αυγή η έννοια της διχόνοιας δεν υφίσταται. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Βαδίζουμε μπροστά. Και αυτό τους τρομάζει. Ας συνεχίσουν όσο ακόμα νομίζουν ότι πιάνει αυτό το τσίρκο γιατί η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός που παραλύει ένα ολόκληρο σύστημα. Ας λένε ότι τους κατέβει στο άρρωστο μυαλό τους γιατί πολύ απλά δε μας αγγίζει τίποτα απολύτως.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η παραβίαση προσωπικών δεδομένων γίνεται με τόσο θράσσος και νομιμοποιείται από ολόκληρα τα μέσα της υποτιθέμενης ενημέρωσης. Τα ίδια μέσα που ρίχνουν δάκρυα όταν κάποιο παιδί πολιτικού πιάνεται για ναρκωτικά ή ληστείες και συμπεριφέρονται με πολιτική ορθότητα και ευαισθησία. Και προς θεού ποτέ δεν είδαμε τι περιείχαν οι δικοί τους υπολογιστές, κάτι τέτοιο θα ήταν αντιδημοκρατικό και ανάρμοστο! Ας είναι! Γελάμε μαζί σας και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο σας σενάριο το οποίο φυσικά είμαστε βέβαιοι πως θα περιέχει την ίδια ποσότητα κατινιάς. Την επόμενη φορά θα λάβετε ένα ξύδι δώρο από εμένα γιατί νιώθω την απόγνωση σας!

Καλή συνέχεια!

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Μία οφειλόμενη απάντηση στους “δημοκρατικούς” επικριτές μας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.