Ο Πρετεντέρης ταυτίζει την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με τους δολοφόνους της 17Ν

Εμπαθής, ανιστόρητος και άσχετος με κάθε στοιχειώδη πολιτική εκτίμηση αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ο διακεκριμένος τηλεχούλιγκαν Γιάννης Πρετεντέρης. Με κείμενο του στα «Νέα» της Δευτέρας ο Πρετεντέρης επιχειρεί μια εντελώς αποτυχημένη σύνδεση της «Θεωρίας των δύο άκρων». Το ένα «άκρο» είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το άλλο «άκρο» δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ή έστω το ΚΚΕ, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης Ιδεών και απόψεων μεταξύ κομμάτων, τα οποία έχουν μια δεδομένη Λαϊκή υποστήριξη και εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους. Το «αντίπαλο» δέος είναι ο Κουφοντίνας και η παρέα του.

Ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα δηλαδή, με την ανάλογη πολιτική δράση, με συμμετοχή στις εκλογές και το οποίο αυτή την στιγμή αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο από ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μας, τίθεται από τον Πρετεντέρη στην ίδια μοίρα με μια οργάνωση δολοφόνων! Η λογική του αμετανόητου «φαν» του εκσυγχρονισμού είναι ότι αφού «μπουζουριάσαμε» τους Χρυσαυγίτες, καταπατώντας κάθε έννοια νομικού πολιτισμού, μπορούμε να τους ταυτίσουμε με οτιδήποτε άλλο μη πολιτικό.

Με αφορμή μια συνέντευξη του Κουφοντίνα και μια διαμαρτυρία φίλων του, επειδή δεν δίνεται άδεια τόσο σ’ αυτόν όσο και στον Γιωτόπουλο, ο Πρετεντέρης αφού θεωρεί αυτονόητο (!) ότι θα ήταν απαγορευτικό μια δημοκρατική εφημερίδα να δημοσιεύει συνέντευξη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (και όμως αυτός ο τύπος θεωρείται ως δημοκράτης.) προχωρά την αθλιότητά του λέγοντας τα εξής, με τα οποία κλείνει και το άρθρο του:

«Διότι στο κάτω – κάτω, ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του είναι απλώς υπόδικοι. Θεωρητικώς είναι αποκρουστικοί, αλλά ακόμη αθώοι. Αντιθέτως, ο Κουφοντίνας και ο Γιωτόπουλος έχουν δικαστεί και καταδικαστεί για καμιά εικοσιπενταριά δολοφονίες συν όλα τα άλλα που διέπραξαν. Αντιδράσεις ευαίσθητων αριστερών για τον Κουφοντίνα δεν ακούστηκαν. Δεν έδειξαν καν ενοχλημένοι από το γεγονός ότι τον υιοθέτησε απροκάλυπτα η επίσημη εφημερίδα της παράταξής τους. Ίσως επειδή η ευαισθησία της Αριστεράς εξαντλείται στους άλλους – με τα δικά της καθάρματα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ίσως επειδή είναι ανιστόρητη η θεωρία των δύο άκρων – οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής θεωρούνται εγκληματική οργάνωση, αλλά οι δολοφόνοι της 17Ν αποτέλεσαν, υποθέτω, κίνημα αλλαγής. Ίσως επειδή αντιλαμβάνονται την πολιτική σαν μια διαρκή άσκηση διαφορετικών μέτρων και διαφορετικών σταθμών ανάλογα με ό, τι τους βολεύει. Ίσως επειδή η δημοκρατική ευαισθησία τους είναι και υποκριτική και αποκρουστική. Για την ακρίβεια είναι αποκρουστική επειδή είναι υποκριτική. Κι ως εκ τούτου επικίνδυνη.»

Καταλάβατε; Υπόδικος ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι Συναγωνιστές του, αλλά το αναφαίρετο και αναμφισβήτητο τεκμήριο αθωότητας τους καταπατείται συστηματικά από τους φορείς του «συνταγματικού τόξου». Ο ίδιος ο Πρετεντέρης πρωτοστατεί σ’ αυτό, παριστάνοντας τον εισαγγελέα με εκφράσεις όπως «μαφία», «καμόρα» και μοιράζοντας 500 χρόνια φυλακή σε κάθε Χρυσαυγίτη, λες και πρόκειται για στραγάλια. Χρησιμοποιεί, μάλιστα, από κοινού τον όρο «καθάρματα» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την 17Ν. Του επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό. Καθάρματα είναι αυτοί που έκαναν τα πάντα προκειμένου η Ελλάδα να μπει στην μέγγενη του μνημονίου. Αυτοί που παραχώρησαν Ελληνικό έδαφος στους τούρκους (Ίμια), συγκάλυψαν την δολοφονία τριών Ελλήνων υπαξιωματικών απ’ αυτούς και ευχαρίστησαν τις ΗΠΑ.

Αυτοί που έστησαν την κομπίνα του χρηματιστηρίου, που έπαιρναν τα «μαύρα χρήματα» από την Siemens, που εξέθρεψαν στους κόλπους τους Τσοχατζόπουλους, Μαντέληδες, Παπαντωνίου, Τσουκάτους. Αυτοί που έστησαν τα «πάρτυ» των Olympic Games και των χρυσοφόρων συμφωνιών με τους «εθνικούς εργολάβους» για δημόσια έργα, τα οποία στοίχισαν πολλαπλάσια από το κόστος τους χρήματα.

Η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην βουλή και η άρνηση ενσωμάτωσης της στην ομάδα διαχείρισης της συστημικής λογικής ανησύχησε έντονα το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αφήσει στην άκρη κάθε πρόσχημα πλουραλισμού, Ισονομίας και ελεύθερης έκφρασης απόψεων, δείχνοντας το στυγνό καταπιεστικό τους πρόσωπο με το ανέντιμο σύγχρονο κυνήγι μαγισσών σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,

Το «παπαγαλάκι» της μνημονιακής συγκυβέρνησης Πρετεντέρης και οι όμοιοι του μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Το πρόβλημα, όμως, γι’ αυτούς είναι τα όσα υποστηρίζουν δεν γίνονται πιστευτά, έστω στο ελάχιστο, από τον Ελληνικό Λαό. Για την ακρίβεια ο Πρετεντέρης και η συνομοταξία του είναι λαομίσητοι, εξαιτίας της ταύτισής τους με ό, τι κατέστρεψε αυτόν τον Τόπο. Γι’ αυτό και τα όσα ξερνάνε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πέραν του ότι αποτελούν τίτλο Τιμής για Εμάς, οδηγούν και σε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα γι’ αυτούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anhthikh-tautish-chrushs-aughs-me-17n-apo-ton-pretenterh#ixzz2ngBiH8M9

Comments Off on Ο Πρετεντέρης ταυτίζει την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με τους δολοφόνους της 17Ν

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.