Εορταστική διανομή τροφίμων – Σήμερα στον Σταθμό Λαρίσης στις 15:30

Εορταστική διανομή τροφίμων - Σήμερα στον Σταθμό Λαρίσης στις 15:30

Απέναντι στις εθνοκτόνες και αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει τον λαό στην απόγνωση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Την Τετάρτη στις 15:30 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης, Δηλιγιάννη 50) θα πραγματοποιηθεί μαζική διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών. Θα δοθεί προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους.

Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού, διατρανώνοντας πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!

Σταθμός Λαρίσης, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 15:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eortastikh-dianomh-trofimwn-shmera-ston-stathmo-larishs-stis-1530#ixzz2nofmTcDE

1 Comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “Εορταστική διανομή τροφίμων – Σήμερα στον Σταθμό Λαρίσης στις 15:30

  1. Δεν έχω λόγια ,ΚΥΡΊΑ Ζαρούλια ..Σας ευχαριστώ πολύ .Σας ευχαριστώ θερμά για την ένθερμη κ αληθινή αγκαλιά ,σας ευχαριστώ που μου δώσατε δύναμη ,που έχω τόσο μα τόσο ανάγκη ..Να ‘στε πάντα καλά ,κ θα λάμψει σύντομα η αλήθεια για τον Αρχηγό Μας..(να τον χαίρεστε κιόλας μιας κ στις 16 του μήνα είχε τα γενέθλιά του. Δύναμη ΚΥΡΊΑ Ζαρούλια,δύναμη κ όλα θα πάνε κατ’ευχήν.