Η παράνομη Βουλή των 297 ανέστειλε την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Η παράνομη Βουλή των 297 ανέστειλε την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Πριν λίγο η Βουλή αποφάσισε (με 241 ψήφους υπέρ και 26 κατά) για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Συλλήβδην τα πιόνια του αντισυνταγματικού τόξου επικύρωσαν μια παράνομη και φωτογραφική τροπολογία, πιστεύοντας έτσι πως θα επηρεάσουν την δυναμική και τον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής δεν θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν όπως πάντα από τις εισφορές των φίλων και των υποστηρικτών και κυρίως από τους μισθούς των βουλευτών, όπως έγινε και σήμερα με την εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών.

Για την ιστορία, αυτοί που διαφοροποιήθηκαν από την σκληρή κομματική γραμμή των αποκομμάτων, ώστε να διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή, πέρα από την κα Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία μίλησε χθες ξεκάθαρα για την καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας, ήταν οι βουλευτές Γλέζος, Κουϊκ, Δημαράς, Καπερνάρος, Χαϊκάλης, Νικολόπουλος, Νταβρής, Ουζουνίδου, Ξουλίδου και Ραχήλ Μακρή.

Παρών ψήφισαν οι Μελάς, Χρυσοβελώνη, Κουντουρά και Ιατρίδη, ενώ απόντες από την διαδικασία ήταν οι Κωνσταντοπούλου, Παναγούλης, Σακοράφα, Πολύδωρας, Κασαπίδης, Καμμένος, Γιακουμάτος κ.α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-paranomh-boulh-twn-297-anesteile-thn-chrhmatodothsh-ths-chrushs-aughs#ixzz2nqy3WASi

Comments Off on Η παράνομη Βουλή των 297 ανέστειλε την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.