Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών - Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών η διανομή τροφίμων σε χιλιάδες Έλληνες ενόψει των εορτών με προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους.

Παρά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι άκρως συγκινητικά και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα. 

Πατάτες, ζυμαρικά, χοιρινό, χυμοί και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας μοιράστηκαν σε πάνω από 500 ελληνικές οικογένειες.

Για ακόμη μία φορά τα χιλιάδες χαμόγελα που προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το κοινωνικό της έργο δείχνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε.

Τα στελέχη και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου έγιναν για ακόμη μια φορά δέκτες της αγάπης, της θερμής συμπαράστασης, αλλά και της προτροπής χιλιάδων Ελλήνων να μην σταματήσουμε!

H Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-ellhnes-sthn-eortastikh-dianomh-trofimwn-ths-chr#ixzz2npyxYqF8

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.