Μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα προαναγγέλλουν οι «νταβατζήδες»!

Μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα προαναγγέλλουν οι «νταβατζήδες»!

Γράφει ο Αντίοχος

«Ο μεγάλος συνασπισμός», ήταν ο τίτλος του κύριου άρθρου της ναυαρχίδας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, «Το Βήμα». Το οποίο άρθρο, υπέγραψε ο διευθυντής του ΔΟΛ, Σ. Ψυχάρης. Θέμα του, αυτό που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και τα κόμματα της συστημικής σαπίλας… καμάρι: ο «μεγάλος συνασπισμός» (συγκυβέρνηση) ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όσων ακόμα «δημοκρατικών δυνάμεων» κατορθώσουν να διασωθούν από τη λαϊκή οργή, στις επόμενες εκλογές! Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου-προαναγγελία:

«Φαντασθείτε τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργόν! Πώς σας φαίνεται; Τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα των τελευταίων πολιτικών δημοσκοπήσεων πολλαπλασιάζουν τα σενάρια για τις πολιτικές εξελίξεις.

Πολλοί βλέπουν αμετακίνητο στη θέση του τον κ. Αντ. Σαμαρά, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι βλέπουν τον κ. Τσίπρα νέο ένοικο στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα σενάρια των εξελίξεων είναι πολλά και καλύπτουν όλα όσα ενδεχομένως μπορούν να συμβούν. Είναι χαρακτηριστικό λ.χ. ότι ο κ. Τσίπρας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, να συνεργασθεί ακόμη και με τη Νέα Δημοκρατία για τη συγκρότηση κυβερνήσεως σε περίπτωση που οι εκλογές δεν θα έχουν δώσει αυτοδύναμη πλειοψηφία…

Τις εκλογές θα τις κερδίσει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, λέει ο κ. Σαμαράς. Τι εννοεί;».

(ΥΓ): Εννοεί ο φον Αντωνάκης τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή όλες μαζί τις… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ήτοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΗΜΑΔ, ΚΚΕ και κόμματος Καμμένου…  Διότι, δύο είναι σήμερα οι πολιτικές παρατάξεις στην Ελλάδα: η Χρυσή Αυγή και οι… άλλοι!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/megalh-sugkubernhsh-nd-suriza-proanaggeloun-oi-ntabatzhdes#ixzz2nqwfnJMJ

Comments Off on Μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα προαναγγέλλουν οι «νταβατζήδες»!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.