Παραδοχή από την «Δημοκρατία»: Ο Σαμαράς θέλει να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή

Το άρθρο του Μανώλη Κοττάκη στην σημερινή «Δημοκρατία» είναι αποκαλυπτικό των αδίστακτων προθέσεων του σάπιου πολιτικού συστήματος να θέσει εκτός νόμου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο:

«Φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση των προπαρασκευαστικών πράξεων για τη λήψη της απόφασης να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και να αποκλειστεί από τις εκλογές. Οι αποκαλύψεις των βίντεο με τον Κασιδιάρη να κάνει ασκήσεις με όπλα τύπου καλάσνικοφ και τον Μιχαλολιάκο να δηλώνει ότι απεχθάνεται τις εκλογές δεν έγιναν για να μειωθεί η απήχηση του κόμματος αυτού.

Αποτελούν φωτογραφία των διατάξεων του Συντάγματος που φέρεται ότι έχουν παραβιάσει οι εν λόγω βουλευτές. Το άρθρο 29 του Συντάγματος ορίζει ότι οι πολίτες μπορούν να ιδρύουν κόμματα «που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος». Το άρθρο 48 του Συντάγματος ορίζει ότι «αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Βουλή μπορεί να αναστέλλει ορισμένα άρθρα». Για τον σκοπό αυτό απαιτείται ψηφοφορία 3/5. Την απόφαση της Βουλής δημοσιεύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στην παράγραφο 2 το άρθρο 48 δίνει την δυνατότητα να ληφθούν μέτρα «με Προεδρικό Διάταγμα που εκδίδεται έπειτα από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου». Εάν, λοιπόν, οι πληροφορίες που φθάνουν σε εμάς είναι σωστές, αυτό που προκύπτει είναι το εξής: Η κυβέρνηση, με βάση την ενημέρωση που έχει ο πρωθυπουργός από τον υπουργό Δικαιοσύνης για την πορεία των δικαστικών ερευνών, εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή έχει παραβιάσει κατ΄επανάληψη με τη δράση της το άρθρο 29  του Συντάγματος καθώς και τη δήλωση πίστης στο δημοκρατικό πολίτευμα που κατέθεσε κατά την ανακήρυξη των συνδυασμών της από τον Άρειο Πάγο.

Η κυβέρνηση – εκτιμώ – εξετάζει δύο σενάρια. Είτε να νομοθετήσει για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής με 3/5 είτε να νομοθετήσει μονομερώς σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα κληθεί να εκδώσει το διάταγμα, με το οποίο θα τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους στενούς συμβούλους τους, πρώτον, για να δοθεί υψηλός συνταγματικός συμβολισμός στην πρωτοβουλία του, αλλά και για να ζητήσει τη διαμεσολάβησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον οποίο προφανώς και δεν εμπιστεύεται.

Τέτοιας σημασίας απόφαση που, χωρίς να είναι, μοιάζει με πράξη συντακτικού χαρακτήρα – ο γενικός αποκλεισμός κομμάτων με φασιστική δράση από το Κοινοβούλιο – χρειάζεται, με κεφαλαία, τη μέγιστη πολιτική συναίνεση. Ο πρωθυπουργός έχει πει κατ΄επανάληψη σε συνεργάτες του ότι «αυτοί έχουν σβήσει, έχουν τελειώσει», αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή. Πιθανή τέτοια απόφαση προφανώς και θα ωφελήσει τη διεθνή εικόνα της χώρας και του Σαμαρά ως πρωθυπουργού των ρήξεων. Αν βοηθήσει στο εσωτερικό, έχω ορισμένες αμφιβολίες. Η Χρυσή Αυγή ήταν έως τώρα ανάχωμα για τους ψηφοφόρους που δίσταζαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ».

Καταρχάς, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά προς τον Κάρολο Παπούλια: Η επιχείρηση εξόντωσης (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από εκεί και πέρα, όμως, η «επιχειρηματολογία» και η «αιτιολόγηση» του Κοττάκη για ενδεχόμενη απαγόρευση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι εντελώς αβάσιμη και νομικά αστήρικτη.

Από πότε η σκοποβολή με νόμιμα όπλα και η προσωπική άποψη (που σημαίνει φρόνημα και όχι πράξη) αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία; Από πού προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σχεδίαζε «ένοπλο κίνημα» (!), όπως αφήνει να εννοηθεί ο δημοσιογράφος;

Αν κινδυνεύει από κάτι η Δημοκρατία σ΄αυτόν τον Τόπο είναι από την επιβολή εθνομηδενιστικών και λαοκτόνων μέτρων, κάτω από τις επιταγές της μνημονιακής λαίλαπας. Από την συνεχιζόμενη ατιμωρησία όλων όσοι ευθύνονται για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. Από την συγκάλυψη στα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, της Siemens και τόσων άλλων. Από την ποινικοποίηση της Ελεύθερης Σκέψης και της Νόμιμης Πολιτικής Δράσης με σταλινικού τύπου λογικές της συλλογικής ευθύνης. Με την διακόρευση του νομικού μας πολιτισμού εις βάρος ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Κόμματος, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τα μικροκομματικά συμφέροντα της κυβέρνησης και πολύ περισσότερο οι ανθελληνικές επιθυμίες των διεθνών τοκογλύφων και των παραγόντων της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι θέλουν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος Εθνικής Αντίστασης, ώστε ανενόχλητοι να μετατρέψουν την Ελλάδα σ΄ένα χωνευτήρι πληθυσμών και ένα κοινωνικό πειραματόζωο εφαρμογής του πιο σκληρού καπιταλιστικού μοντέλου.

Πληροφορούμε τον συντάκτη του κειμένου ότι ο μόνος που θα μπορούσε «να σβήσει και να τελειώσει» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο Ελληνικός Λαός. Δυστυχώς, όμως, γι΄ αυτόν και τους πολιτικούς του προϊσταμένους οι Έλληνες ταυτίζονται ολοένα και περισσότερο(ι) με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιλέγοντας «να σβήσουν και να τελειώσουν» τον εθνικά επικίνδυνο και ψεύτη Σαμαρά, τον υπάκουο εντολέα των ξένων χρηματάνθρωπων. Δεν ξέρουμε αν ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά (και μάλιστα στο μέγιστο σημείο) ότι ζούμε σε μια χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Ας γνωρίζει, όμως, ότι η πράξη του αυτή νομικά και (κυρίως) ηθικά θα είναι κατάπτυστη, εάν τελικά καταφέρει να προχωρήσει στην υλοποίησή της. Αν ο Κοττάκης θεωρεί ότι «πιθανή τέτοια απόφαση προφανώς και θα ωφελήσει τη διεθνή εικόνα της χώρας και του Σαμαρά ως πρωθυπουργού των ρήξεων» αυτό έχει να κάνει μόνο με τις σχέσεις υποτέλειας που έχει ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος με τους διεθνείς τοκογλύφους, τους απανταχού εκπροσώπους του σιωνισμού και τους φανατικούς ανθέλληνες τύπου Μούιζνιεκ.

Θέλοντας να δείξει πόσο καλό και υπάκουο πιόνι είναι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε μια πράξη αντιδημοκρατική και ανελεύθερη. Μόνο που δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα ο αδίστακτος αυτός εκπρόσωπος της μνημονιακής κατοχικής συγκυβέρνησης. Στο εσωτερικό της Χώρας μια τέτοια αποτρόπαια πράξη απλώς θα επιταχύνει το οριστικό πολιτικό του τέλος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βασίζεται στον Θεό της Ελλάδας, τις Ιδέες της και το πάνω από ένα εκατομμύριο υποστηρικτές της αυτή την στιγμή. Στο χέρι του γιαλαντζί «μακεδονομάχου» είναι να τους διπλασιάσει μέσα σε μια ημέρα…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-apo-thn-dhmokratia-o-samaras-thelei-ektos-nomou-kai-eklogwn-thn-c#ixzz2npTvPl53

Comments Off on Παραδοχή από την «Δημοκρατία»: Ο Σαμαράς θέλει να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.