Αποκάλυψη: 4 δεκαετίες κρατά το μίσος του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή – καταγγελία που ήρθε στην Χρυσή Αυγή, όπως δημοσιεύτηκε στην χθεσινή εφημερίδα:

Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να τρομάζουν τους διεφθαρμένους της εξουσίας. Μελετώντας το αστείο πόρισμα που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος στάθηκα στο όνομα του συντάκτη του, Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου. Έμεινα άναυδος και συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Άρειος Πάγος ανέθεσε την “βρώμικη δουλειά” κατά της Χρυσής Αυγής σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα  μισεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και 40 χρόνια.

Και εξηγούμαι: Τέλη δεκαετίας ’70, Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού. Πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές του ’77 και το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη. Οι υποψήφιοι Έφεδροι Ανθυπολοχαγοί της 77γ’ ΕΣΣΟ μπαίνουν και αυτοί στο πολιτικό κλίμα. Από τους πιο φανατικούς ο Βουρλιώτης Χαράλαμπος επιτίθεται φραστικά στους υποστηρικτές της Εθνικής Παράταξης.

Συχνά ωρύεται και φωνασκεί: “Δεν περνάει ο φασισμός” και άλλα συνθήματα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αντιδρά. Η μεταξύ τους έντονη διαμάχη αφήνει εποχή. Το πολιτικό μίσος του Βουρλιώτη πρωτοφανές. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα διαρκούσε 40 χρόνια. Ούτε ότι αυτός ο άνθρωπος θα έπαιζε σημαίνοντα ρόλο σε βρώμικες υποθέσεις που ευτελίζουν την έννοια της Δικαιοσύνης (νόμος περί ευθύνης υπουργών, πόρισμα κατά Χρυσής Αυγής). Θεώρησα καθήκον μου να σας ενημερώσω για μία πολύ σοβαρή πτυχή της υπόθεσης αυτής, που στην ουσία υποσκάπτει τα θεμέλια του πολιτεύματος.

Κ.Α.

Υ.Γ.: Για του λόγου το αληθές εσωκλείω τις φωτογραφίες των Υποψηφίων Εφέδρων Ανθυπολοχαγών της 77Γ΄ΕΣΣΟ, όπου διακρίνονται ξεκάθαρα οι Χαράλαμπος Βουρλιώτης – Νικόλαος Μιχαλολιάκος

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-4-dekaeties-krata-to-misos-tou-antieisaggelea-bourliwth-gia-ton#ixzz2nuuRLaXf

Comments Off on Αποκάλυψη: 4 δεκαετίες κρατά το μίσος του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.