Βορίδης ομολογεί εκτροπή: “Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

[youtube=http://youtu.be/ZaQy0VVZ_Lw]

Συνέντευξη στον Real fm και στην δημοσιογράφο Κάτια Μακρή έδωσε σήμερα ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, ο οποίος, εξέφρασε τη διαφωνία του με τις διαφωνίες των βουλευτών άλλων κομμάτων του… τόξου που δεν υπερψήφισαν τη σκανδαλώδη απόφαση για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής (π.χ. Γιαταγάνα, Γλέζο, κ.λπ.), με το… ακλόνητο επιχείρημα ότι «πολιτικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιον που κάνει εγκληματικές πράξεις», ενώ περιόρισε το τεκμήριο της αθωότητας στην ποινική διαδικασία και όχι στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Θεωρώντας προφανώς, ότι τα συμφέροντα του συνταγματικού τόξου είναι υπεράνω των νόμων!

Στο τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε τον κύριο Μάκη, αν υπάρχει η σκέψη να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Κι αυτός πέταξε την… καυτή πατάτα στον φον Αντωνάκη: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται η κυβέρνηση, αυτές είναι αποφάσεις που θα πάρει ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει πολλές νομικές δυνατότητες». Η Μακρή δεν ικανοποιήθηκε με την απάντηση και επέστρεψε σ’ αυτήν, ρωτώντας την προσωπική γνώμη του κυρίου Μάκη. Ο οποίος, φρονίμως ποιών, δεν πήρε θέση και παρέπεμψε ξανά στον φον Αντωνάκη: «Έχει πολλές νομικές ενέργειες ο πρωθυπουργός. Το ποια θα επιλέξει δεν μπορώ να ξέρω».

Συμπέρασμα: τώρα που έρχεται η ώρα της αλήθειας, όλοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω και αφήνουν τον Αντωνάκη να πάρει την απόφαση, άρα και να χρεωθεί τις πολιτικές της –και όχι μόνον- συνέπειες. Ο δε φον Αντωνάκης φαίνεται πως έχει πελαγώσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Γιατί δεν το παίζει… κορώνα-γράμματα;

ΥΓ.1: «Έχει πολλές νομικές δυνατότητες ο πρωθυπουργός», αλλά το Σύνταγμα της Ελλάδος κύριε Μάκη μας, δεν προβλέπει διαδικασία απαγόρευσης πολιτικού κόμματος. Αλλά, ποιος το λογαριάζει τώρα το Σύνταγμα και τους νόμους; Η παραγγελιά των παγκόσμιων αφεντικών να εκτελεστεί, κι αφήστε το Σύνταγμα να πάει να… κουρεύεται!

ΥΓ.2  Αν τελικά ο Φον Αντωνάκης καταφέρει να καταλύσει το Πολίτευμα και να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, τότε θα φέρει μια ώρα αρχύτερα την Χρυσή Αυγή στην εξουσία!

 Ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/boridhs-o-samaras-tha-thesei-ektos-nomou-thn-chrush-augh-binteo#ixzz2nwxKNPIA

Comments Off on Βορίδης ομολογεί εκτροπή: “Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.