Πανικός στην αμερικανόδουλη ΝΔ από τη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη «Φωνή της Ρωσίας»

Πανικός στην αμερικανόδουλη ΝΔ από τη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη «Φωνή της Ρωσίας»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά από την τεράστια απήχηση της συνέντευξης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη «Φωνή της Ρωσίας». Τα ανδρείκελα του αμερικανοσιωνισμού, δια των δημοσιογραφικών τους φερέφωνων επιδίδονται σε ντελίριο αμερικανοπαράκρουσης ισχυριζόμενα πως ισχυροί επιχειρηματικοί κύκλοι της Ρωσίας με «άκρες» στο Κρεμλίνο, επενδύουν στη Χρυσή Αυγή.

«Στις 28/11/2013, είχαν δημοσιευθεί δηλώσεις του Κασιδιάρη στη θεωρούμενη ως σημαντική οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, «РБК». Τώρα, δίνει συνέντευξη στη «Φωνή της Ρωσίας», ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ, Ν.Μιχαλολιάκος» γράφουν οι κονδυλοφόροι της πατριδοκάπηλης ΝΔ,ενοχλημένοι προφανώς από το γεγονός πως ένα ρωσικό μέσο ενημέρωσης έσπασε τη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβάλλει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στα εγχώρια ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Η ενόχλησή τους μάλιστα, εντείνεται διότι όπως οι ίδιοι εξηγούν «στην περίπτωση της «Φωνής της Ρωσίας», τα πράγματα ίσως είναι χειρότερα, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν κρατικό οργανισμό»!

Τι κρίμα λοιπόν, που ένα κρατικό ρωσικό ραδιόφωνο πήρε συνέντευξη από τον πολιτικά διωκόμενο από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αντί να αναπαράγει τις αθλιότητες της Χούντας του μνημονίου και τις φαιδρότητες και συκοφαντίες των μαρξιστών της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, όπως πράττουν τα «έγκυρα» και «αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης της Δύσης…

Και πως ερμηνεύουν οι κράχτες της ψοφοδεξιάς την απόφαση της «Φωνής της Ρωσίας» να λάβει και να δημοσιεύσει την συνέντευξη του Αρχηγού του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο οποίος έχει προφυλακιστεί αντισυνταγματικά και παράνομα κατόπιν εντολών των σιωνιστικών ΗΠΑ στον θλιβερό Σαμαρά και τη συμμορία του; Απολαύστε το επίπεδο της δημοσιογραφίας τους: «όμως, έχουμε  επισημάνει ξανά: όποιος γνωρίζει το απίστευτο μέγεθος της διαπλοκής των ρωσικών ΜΜΕ -είτε ιδιωτικών, είτε πολύ περισσότερο των κρατικών- με επιχειρηματικούς, πολιτικούς, Εκκλησιαστικούς κύκλους, και παράγοντες κάποιων δήθεν ΜΚΟ, ξέρουν ότι τίποτε από όσα δημοσιεύονται σε αυτά δεν είναι «αθώο». Γνωρίζουν επίσης, ότι πολλά από τα δημοσιεύματα που γίνονται εκεί, είναι «πληρωμένες καταχωρήσεις» από διαπλεκόμενους ρωσικούς επιχειρηματικούς-πολιτικούς κύκλους, ή άλλα κομμάτια της εκεί εξουσίας».

«Διαπλεκόμενοι» Ρώσοι δημοσιογράφοι, γιατί δεν ακολουθείτε το παράδειγμα των «άμεμπτων» Ελλήνων συναδέλφων σας;

Εντούτοις, τα φερέφωνα της Συγγρού αδυνατούν να κρύψουν την πραγματικότητα και ομολογούν: «σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διπλωματικών κύκλων στη Μόσχα, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον για τη δράση της ΧΑ, από ακραίους ιδεολογικά κύκλους στη Μόσχα. Δεν πρόκειται βέβαια, για τους Ρώσους νεοναζί, ακραίους εθνικιστές και νοσταλγούς του Τσάρου, με κάποιους από τους οποίους η ΧΑ διατηρεί στενές σχέσεις, αλλά για επιχειρηματικούς-πολιτικούς κύκλους που νομίζουν ότι θα βγουν κερδισμένοι από την παρουσία της ΧΑ στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Ως απάντηση στους λακέδες της ψοφοδεξιάς, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα φτωχό υπηρέτη των Αμερικανών, να υπενθυμίσουμε παλαιότερη δήλωση του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο παροχής ρωσικής βοήθειας και στήριξης στην Ελλάδα. Τότε ο Ρώσος Πρόεδρος είχε δώσει την εξής απάντηση: «θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, δεν γνωρίζω όμως αν η Ελλάδα θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της»! Αναφερόταν βεβαίως, στις ύπουλες δράσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου οι οποίες έπλητταν τα εθνικά μας συμφέροντα, δράσεις τις οποίες σήμερα ακολουθεί και εντείνει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Οι Ρώσοι όμως, διαβλέπουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή μια ελληνική πολιτική δύναμη με εθνικό προσανατολισμό, η οποία αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος. Είναι ως εκ τούτου λογικό και επόμενο, να σκυλιάζουν οι εγχώριοι υπηρέτες του αμερικανοσιωνισμού!

Τέλος, τα θρασύδειλα ψοφίμια της Συγγρού προχωρούν και σε συστάσεις προς τη Ρωσία, αναφορικά με το ενδιαφέρον προς τη Χρυσή Αυγή: «θα πρέπει πάντως, να γνωρίζουν αυτοί οι κύκλοι ότι «επενδύοντας» στην ΧΑ, μόνο και μόνο εξαιτίας των ιδεολογικών αγκυλώσεών τους, είναι μάλλον απίθανο να πετύχουν τις επιχειρηματικές, οικονομικές, εκκλησιαστικές ή οιεσδήποτε πολιτικές επιδιώξεις τους στην Ελλάδα». Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια, οι διαχρονικοί Εφιάλτες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, οι οποίοι και την αντιμετωπίζουν ως «επένδυση» των ξένων δυνάμεων. Η Χρυσή Αυγή, όσο και να γαυγίζουν οι πραίτορες, δεν είναι επένδυση της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή κινείται με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Λαού μας και η Ρωσία ανάλογα με τα δικά της συμφέροντα. Η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς είναι οι επενδύσεις Αμερικανών, Γερμανών και διεθνών τοκογλύφων στην πολύπαθη ελληνική πολιτική ζωή, φαινόμενα που επιβάλλεται να εκλείψουν για να καταστεί η Πατρίδα μας ένα πραγματικά ελεύθερο Κράτος.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panikos-sthn-amerikanodoulh-nd-apo-th-sunenteujh-tou-archhgou-ths-chrushs-a#ixzz2nw4Z8ETk

Comments Off on Πανικός στην αμερικανόδουλη ΝΔ από τη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη «Φωνή της Ρωσίας»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.