Στήριξη στους Έλληνες εμπόρους για τις αγορές των Χριστουγέννων

Στήριξη στους Έλληνες εμπόρους για τις αγορές των Χριστουγέννων

Η οικονομική κρίση που έχει γονατίσει την αγορά τη χώρα μας και έχει οδηγήσει σε χιλιάδες λουκέτα καταστήματα και επιχειρήσεις στον τόπο μας συνεχίζεται παρά το «success story» της άθλιας κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Η επιμονή στις μνημονιακές επιλογές που αποδεδειγμένα οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση, σε έλλειψη ρευστότητας, ανεργία και μαρασμό της οικονομίας, αποδεικνύει την ανικανότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης να χαράξει αναπτυξιακές πολιτικές, αφού λαμβάνει εντολές απευθείας από την τρόικα.

Δεν τους ενδιαφέρει να ανακάμψει η οικονομία, δεν θέλουν να δημιουργήσουν πλαίσιο για τόνωση της απασχόλησης, δεν τους ενδιαφέρει καν να πάρουν πίσω τα δανεικά τους, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γονατίσουν τον Έλληνα, να βάλουν χέρι στην ακίνητη περιουσία, στις δημόσιες επιχειρήσεις (ΔΕΗ, νερό, επικοινωνίες, αμυντικοβιομηχανία) και στον ορυκτό πλούτο της χώρας μας. Είμαστε τα πειραματόζωα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έχει πατήσει πόδι και στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης μέσα από την Κερκόπορτα του μνημονίου που άνοιξε διάπλατα η κυβέρνηση του απίθανου ΓΑΠ και την κρατά ανοικτή το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων όλοι μας θα ψωνίσουμε για τις γιορτές, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο προκειμένου να μπούμε στο πνεύμα των ημερών, να γιορτάσουμε με τις οικογένειες και τους φίλους μας και να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά μας, την αυριανή γενιά των Ελλήνων.

Είναι χρέος μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά της πόλης μας, να κάνουμε τα ψώνια μας από Έλληνες εμπόρους της περιοχής μας, να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα διότι στο τέλος αυτά τα χρήματα ή έστω μέρος αυτών θα γυρίσουν σε εμάς. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψουμε τα λεφτά μας στις αγορές των μεγάλων κέντρων όταν μπορούμε να αγοράσουμε τα ίδια προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στο κάτω-κάτω και να δώσουμε κάτι ελάχιστα παραπάνω δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας, στηρίζουμε το γείτονα μας, το φίλο μας και το συντοπίτη μας.

Δεν ξεχνάμε επίσης να σταθούμε αλληλέγγυοι στους άνεργους, στους ηλικιωμένους, στους άπορους που αυτές τις ημέρες πρέπει να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους στην κρίση. Όλοι μας από το υστέρημα μας οφείλουμε να τους στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι η αλληλεγγύη στον Έλληνα είναι εφικτή ακόμη και με ελάχιστους πόρους, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έλληνες, στηρίξτε την τοπική αγορά της πόλης σας, στηρίξτε τον Έλληνα έμπορο και τα ελληνικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthrijh-stous-ellhnes-emporous-gia-tis-agores-twn-christougennwn#ixzz2nw3YOyEU

Comments Off on Στήριξη στους Έλληνες εμπόρους για τις αγορές των Χριστουγέννων

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.