Έτσι ξεπληρώνει το καθεστώς τη λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής: Αυξήσεις στα διόδια από 01/01/2014

Έτσι ξεπληρώνει το καθεστώς τη λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής: Αυξήσεις στα διόδια από 01/01/2014

Κράτος των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων και των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου! Μόνον έτσι μπορεί να περιγραφεί η απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση των τιμών των διοδίων, απόφαση-δώρο στους μεγαλοεργολάβους που απομυζούν τον Ελληνικό Λαό.

Οι αυξήσεις θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους, κάνοντας τους εργολάβους του δημοσίου να τρίβουν τα χέρια τους. Την ίδια στιγμή ο Ελληνικός Λαός θα πλήττεται ακόμη σκληρότερα από τα φορολογικά μέτρα της Χούντας του Μνημονίου, η οποία περιφρονεί τους δοκιμαζόμενους Έλληνες προς χάριν των στυλοβατών της μνημονιακής πολιτικής. Άλλωστε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έχει αποδείξει πως δεν τη νοιάζει άλλον τι παρά η επικοινωνιακή πολιτική, τα ψεύδη και οι φρούδες ελπίδες και ο τρόπος με τον οποίο αυτά πλασάρονται στη κοινή γνώμη. Διόλου τυχαίο από αυτή την οπτική, το γεγονός πως οι μόνοι που στηρίζουν την αντεθνική χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι, η Τρόικα και οι εγχώριοι μεγαλοεργολάβοι-ιδιοκτήτες μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Επί του προκείμενου, στα Διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου οι αυξήσεις αφορούν μόνο όσους πληρώνουν μετρητά και ανέρχονται σε 0,040 ευρώ/χλμ, με τις νέες τιμές να διαμορφώνονται ως εξής: 2,40 ευρώ για τις μοτοσικλέτες, 3,50 ευρώ για ΙΧ, 8,7 ευρώ για μικρά φορτηγά, 12,2 ευρώ για νταλίκες. Στους υπόλοιπους σταθμούς θα γίνονται αναπροσαρμογές ενώ εντός του 2014 προβλέπεται να τεθούν σε λειτουργία πλευρικά διόδια στον κόμβο της Γλύφας, με την τιμή να είναι ίδια με εκείνη των διοδίων της Πελασγίας. Πρόκειται για τα πλευρικά διόδια του Ευαγγελισμού, που βρίσκεται στο νομό Λαρίσης, λίγο πριν το Μακρυχώρι, ενώ το 2015 θα λειτουργήσει κι ο πλευρικός σταθμός διοδίων στον Πλαταμώνα.

Η χούντα του Μνημονίου εύχεται καλά κέρδη στους εργολάβους και εκφράζει στον Ελληνικό Λαό τη βεβαιότητά της πως «οι θυσίες του θα πιάσουν τόπο»!

[youtube=http://youtu.be/O4vuSo3BOFM]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etsi-jeplhrwnei-h-chounta-th-lasph-twn-mme-kata-ths-chrushs-aughs-aujhseis#ixzz2o31C8rky

Comments Off on Έτσι ξεπληρώνει το καθεστώς τη λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής: Αυξήσεις στα διόδια από 01/01/2014

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.