Κανονικά η διανομή τροφίμων στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) αύριο στις 11πμ

Κανονικά η διανομή τροφίμων στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) αύριο στις 11πμ

Με μηνύσεις μας απειλεί και πάλι ο δήμαρχος που έκανε τον Πειραιά… Ισλαμαμπάντ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η αυριανή διανομή τροφίμων στον Πειραιά στις 11 το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς… Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται εν μέση οδώ, απειλεί και πάλι με μηνύσεις.

[youtube=http://youtu.be/2IwdhuvVUqE]

Δεν τον ενοχλούν οι ακραίοι βίαιοι ισλαμιστές, ενοχλείται όμως από την Χρυσή Αυγή που θέλει να μοιράσει τρόφιμα στους συμπατριώτες μας που στενάζουν από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα.Θέλει να δείξει καλή διαγωγή στην χούντα του μνημονίου εν όψει δημοτικών εκλογών.

Ενώ οι άποροι και οι άνεργοι του Δήμου έχουν αφεθεί στην τύχη τους, οι εγκάθετοι της δημοτικής αρχής απειλούν και καλούν τα ΜΑΤ να… χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Τόσο άθλια κομματικά ανδρείκελα δεν έχει να επιδείξει ούτε ο δήμος Αθηναίων του λαθροδημάρχου Καμίνη.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων όσα εμπόδια κι αν βάζουν στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Ούτε η αναστολή χρηματοδότησης ούτε οι παράνομες απαγορεύσεις μας πτοούν!

Εορταστική διανομή τροφίμων, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, Γραφεία Χρυσής Αυγής Πειραιά (Καραΐσκου 111), 11:00


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kanonika-h-dianomh-trofimwn-ston-peiraia-sta-grafeia-ths-chrushs-aughs-kara#ixzz2o2h6ptgQ

Comments Off on Κανονικά η διανομή τροφίμων στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) αύριο στις 11πμ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.